Budapesten szerencsére számos lehetőségünk van nyelvet tanulni, de ha egy igazán festői környezetben szeretnénk elmerülni az idegen nyelvek rejtelmeiben, akkor érdemes felkeresni a Wekerletelepen immár 30 éve működő Shetland U.K. Nyelviskolát, amely ma már a dél-pesti régió legnagyobb nyelvi képzőintézménye.

A Wekerletelepen, festői környezetben több mint 30 éve működő nyelviskola ügyvezető igazgatója, Tóthné dr. Udvardi Katalin nyelvek iránti szenvedélye állandó és töretlen – az angolt annak idején magántanárnál kezdte, manapság az olaszt saját nyelviskolájában tanulja.

Meggyőződése, hogy minden egyes megtanult nyelvvel tágabb, komplexebb képet kapunk a világról.

Munkája során kollégáival egyetemben mindig arra törekszik, hogy a kitűzött cél – például nyelvvizsga – elérése felé vezető út pozitívan, kellemes hangulatban teljen, ezzel is arra ösztönözve a diákokat, hogy a kötelezettség sikeres teljesítésénél többet jelentsen számukra egy nyelvnek az elsajátítása.

A Shetland U.K. Nyelviskola támogatásával indított „Szókincs – nyelvtanulásról mesterfokon” podcast szakértő és szakmabeli vendégek segítségével górcső alá veszi a nyelvtanulás és -tanítás jelenét és jövőjét, trendeket, motivációkat, módszereket és mindent, amit a témakör lefed.

Ha érdekelnek a nyelvtanulás rejtelmei, akkor alább rögtön bele is tudtok hallgatni a podcast első részébe, a többi epizódot pedig itt éritek el.

(Borítókép: Getty Images)

Címkék