Az egészséges életmódhoz elengedhetetlen a mozgás és a helyes táplálkozás, ennek szellemében startol el június 1-én a Népligetben a 29. ALDI Női Futógála, ahol a nők együtt ünnepelhetik önmagukat és egymást, függetlenül attól, hogy rutinos versenyzők, vagy éppen most teszik meg az első lépéseiket a futás világában.

Egy futóverseny remek alkalmat kínál arra, hogy új kihívások elé állítsuk magunkat, de mivel kisebb távok is elérhetőek, így nem csak a rendszeresen futók számára remek választás az ALDI Női Futógála.

Nevezés és távok

Ha szeretnénk egy szuper sportos nappal indítani a nyarat, akkor június 1-én ott a helyünk a Népligetben, a 29. ALDI Női Futógálán, amelyre május 29. éjfélig nevezhetünk online. Előzetesen a BSI eseményein, az információs sátorban is leadhatjuk jelentkezésünket, de lehetőség lesz a verseny napján reggel 8 órától a helyszínen is nevezni. Ezt legkésőbb a választott táv rajtja előtt 30 perccel tehetjük meg, amennyiben a létszámlimit korábban nem telik meg. A rajt és a befutó helyszíne a Soó Miksa sétány lesz.

A futóversenyt kifejezetten nők számára rendezik meg, de az egész családnak remek szórakozás lehet ez a nap, hiszen nemcsak szurkolni jöhetünk ki, de a 3 fős váltóban és a családi futáson férfiak is részt vehetnek. Az útvonalon több ponton frissítővel készülnek a szervezők, a futótávok rajtcsomagjában pólóval, a célban pedig mindenkit egy különleges éremmel és ALDI-s termékekkel várnak majd.

  • Indulhatunk egyedül, vagy választhatjuk a párban futást 10 km-en vagy 5 km-en.
  • A 2,5 km tökéletes választás lehet, ha rövidebb, de energikus távot szeretnénk.
  • A tapasztaltabbak pedig akár összevonhatják a távokat, és 10+5 km vagy 10+5+2,5 km-en is futhatnak.
  • gyaloglás lehetősége is nyitva áll, ha a nyugodtabb tempót preferáljuk.
  • A családok és baráti csapatok számára a 3×2 km-es váltó kihívásokat és összetartást kínál, férfiak is csatlakozhatnak a versenyhez, ahol a csapatokban legalább egy női tagot kell szerepeltetni.
  • A legkisebbek sem maradnak ki, őket az 1000 m-es családi futás várja.

Kerekesszékkel és babakocsit tolva is részt vehetünk a futógálán

A rendezvényt immár 9 éve támogatja az ALDI, és 2018 óta névadó szponzora az ország egyetlen női futóeseményének. A futógála alkalmából az áruházlánc idén 2,5 millió forintot adományoz a SUHANJ! Alapítványnak. A nonprofit civil szervezet célul tűzte ki, hogy sérült és fogyatékkal élő társainkkal is megossza a mozgás örömét. A szervezők a futógálára is várják a kerekesszékeseket, de még babakocsit tolva is indulhatnak a versenyzők.

Egészséges életmód az ALDI-val

Az egészséges életmód az egészségmegőrzésnél kezdődik, ha pedig ebben a szemléletben szeretnénk bevásárolni, akkor az ALDI-ban jó helyen járunk! Az állandó és szezonális kínálatában közel 500 mentes és egészségtudatos termék kapható. A pénztárcabarát saját márkás termékek közül a CRANE márka számtalan sporteszközt, vitamint, vitaminitalt, proteinjoghurtot és fehérjeszeletet, míg a BLUE MOTION sportruházati termékeket kínál a vásárlóinak.

A 29. ALDI Női Futógáláról itt találtok további infókat, és itt tudtok nevezni.

Címkék