Beton.Hofi dalai ezer szállal kötődnek Budapesthez, most pedig a We Love Budapesttel együttműködve értékes ajándékokat rejtett el a város egyik különleges pontján.

Április 13-án nagykoncertet ad Beton.Hofi az MVM Dome-ban. Ennek alkalmából összeállt a We Love Budapest stábjával egy kincskereső játék erejéig, amiben értékes nyeremények találnak gazdára, ha kellően aktivizáljátok magatokat és a nyeremények nyomába eredtek. Ezeket – például értékes merchcuccokat és más ajándékokat – egy olyan budapesti helyszínen rejtettük el, amely a rapper egyik közelmúltban történt fellépéséhez kötődik. Az első öt szerencsés viheti el a cuccokat.

Az 5 ajándékcsomagot azon a helyszínen találjátok meg, ahol legutóbb volt a „Céges Karácsony″. Ha rájöttél, melyik ez a hely, nincs más feladatod, mint kikérni egy „Nullás menüt”, majd – ha elég gyors voltál – örülni a menő ajándékoknak.

Beton.Hofi egyébként nemrég interjút is adott nekünk, amiben beszél budapesti, azon belül józsefvárosi kötődéseiről, a hirtelen jött hírnévről és élete legjobb koncertélményéről is, ezt itt olvashatjátok el

FRISSÍTÉS: Híreink szerint már el is kapkodtátok az ajándékcsomagokat, köszönjük, hogy velünk játszottatok!

Éjszakai élet

Beton.Hofi x MVM Dome – 0:0

Program adatai

MVM Dome Facebook-oldal Weboldal 2024. április 13., szombat 19:30

Címkék