Sajnáltuk, hogy a kávézóként, vintage boltként és magyar dizájnertárgyak gyűjtőhelyeként megkedvelt és szívünkbe zárt NOS néhány hónapja bezárt a Batthyány utcában. Ám nincs ok a kesergésre, mert április 11-én a régi misszióval, de felfrissülve nyitnak a II. kerületi Kapás utcában.

Az új NOS helyén csaknem 15 évig a híres-neves, ikonikus Titanic Videotéka állt, a videókazetta-kölcsönző 2008-ban zárt be, és sokan nosztalgikusan tekintettek az ajtón egészen 2023-ig virító feliratra: 

„TISZTELT KÖLCSÖNZŐINK! SAJNÁLATTAL ÉRTESÍTJÜK ÖNÖKET, HOGY ÜZLETÜNK TECHNIKAI OKOK MIATT 2008. OKTÓBER 31-ÉN BEZÁR. KÖSZÖNJÜK 15 ÉVIG TARTÓ BIZALMUKAT.″

A NOS életében ez már a harmadik helyszín, ezért az új hangulat az új helyhez igazodik majd, a küldetése és a termékskála azonban nem változik. Marad az a vagány kis hely, ahol elücsöröghetünk egy kávé mellett, eltölthetünk akár egy fél délutánt is, de rövidebb időre is beugorhatunk, és szétnézhetünk a legcukibb, legszebb, legmenőbb vintage és dizájnkülönlegességek között. Ezenkívül az üzletben lehetőséget biztosítanak különféle tervezőknek a bemutatkozásra, valamint kiállításoknak és workshopoknak is helyet adnak. Egyszóval a NOS tovább élteti azt a közösségihely-feelinget, amelyet kezdetek óta képvisel. Az újranyitó Klement Csabi neonippjeivel indul. Ha nem szeretnénk lemaradni a harmadik számú indulásról, akkor április 11-én a Kapás utcában idézhetjük fel a múltat, élhetjük meg a jelent és nézhetünk velük együtt pozitívan a jövőbe!

Shopping

NOS újraNYITÓ x CsaK neo nipp installáció

Program adatai

NOS (Átmenetileg zárva) Facebook-oldal 2024. április 11., csütörtök 18:00

Április második hétvégéjén Klement Csaba CsaK fantasztikus világával nyit újra egy új helyen, a Kapás utca 45. szám alatt a NOS. 

(Borítókép: NOS - Facebook)

Címkék