Kétféle páros kedvezménnyel kedveskedik látogatóinak a Fővárosi Állatkert Valentin-nap alkalmából. A hétvégi akció nemcsak szerelmesek, de testvérek, barátok részére is érvényes lesz.

A Fővárosi Állatkertben hagyomány, hogy Bálint napjához, azaz a Valentin-naphoz kapcsolódóan páros akcióval kedveskednek a látogatóknak, úgy időzítve, hogy minél többen élhessenek a kedvezménnyel.

Idén a tulajdonképpeni Valentin-napon, tehát február 14-én, szerdán a Sárkány Éve Lampion Fesztiválra lesz páros kedvezmény, hiszen a Biodóm térségében megcsodálható különleges fényvarázs kifejezetten esti, 17 és 21 óra között látogatható program. Az állatkerti látogatásra szombaton és vasárnap, azaz február 17-én és 18-án kínálnak páros kedvezményt, hogy azoknak is kedvezhessenek, akik hétköznap nem érnek rá.

A páros kedvezmény a gyakorlatban azt jelenti, hogy a látogatók ketten egy belépőjegy megváltásával léphetnek be az Állatkertbe (hétvégén), illetve a Sárkány Éve Lampion Fesztiválra (szerda este). A szerda esti Lampion Fesztiválra szóló páros kedvezményt elsősorban a szerelmespároknak ajánlják, a hétvégi, állatkerti páros kedvezmény viszont a szerelmesek mellett testvéreknek, barátoknak is kínálják, illetve mindenkinek, akik ketten valamilyen módon összetartoznak, és így együtt mennek el az Állatkertbe.

Kultúra

Program adatai

Fővárosi Állat- és Növénykert Facebook-oldal Jegyvásárlás 2023. december 16., szombat - 2024. február 24., szombat

Címkék