A nagyvárosokban, így Budapesten is rohamosan nő a kutyatulajdonosok száma, nem véletlenül, hiszen a négylábú kedvencek rengeteg örömforrást hoznak életünkbe. Azonban a kutyatartás nagy felelősséggel jár. Ahhoz, hogy hosszú és boldog életet biztosítsunk kutyusaink számára, oda kell figyelnünk egészségükre, amelynek egyik fő pillére – az elegendő mennyiségű mozgás és játék mellett – a táplálkozás. Szerencsére ma már nem csak az emberek kiváltsága, hogy egészségesen étkezzenek, ezt kutyáinknak is biztosíthatjuk, ám sokszor nem egyszerű kiigazodni a különböző tápok vagy etetési módszerek között. Ebben nyújt segítséget a PetChef csapata, akik az állatorvos által összeállított, frissen főzött, természetes alapanyagokból készülő ételeket egyenesen az ajtónkig hozzák.

A kutyaeledelek között nem egyszerű kiigazodni, sokszor hosszú időbe telik, míg megtaláljuk a tökéletes ételeket kedvenceink számára. A száraztápokkal viszont érdemes vigyázni, hiszen van köztük olyan, amely akár három évig is megőrzi minőségét, ez pedig nemkívánatos tartósítószerek használatára utal, és sokszor a további adalékanyagok feltüntetése sem túl átlátható. Ahogy számunkra, úgy a kutyák számára sem ajánlatos feldolgozott élelmiszereket fogyasztani. A magyar PetChef erre a problémára kínál kényelmes és szuper egészséges alternatívát: csúcsminőségű, frissen főzött kutyaeledelek formájában, amit egyenesen az elfoglalt gazdik otthonába szállítanak.

A tápokkal ellentétben a PetChef ételei teljesen transzparensek: pontosan tudod, mi kerül a kutyusod tálkájába, hiszen szabad szemmel látható minden összetevő benne. Az egészséges kutyaetetés egyszerű, könnyű és kényelmes. Csak olyan alapanyagokat használunk fel, amelyeket mi is megennénk. Valódi húsokból, természetes köretekből, friss zöldségekből és gyümölcsökből összeállított ételeket készítünk a kutyák számára” – tudtuk meg a PetChef küldetéséről.

Egy egészségesebb életért

A PetChef segítségével leszámolhatunk a száraz, barna bogyókkal, búcsút inthetünk a színezékeknek, tartósítószereknek és ízfokozóknak. A „kutyamenük” nemcsak szuper finomak, de hozzájárulnak az allergiás tünetek csökkentéséhez, fényesebbé teszik a szőrt, erősítenek, energizálnak is.

Ha amellett tesszük le a voksunkat, hogy házi kedvencünk elé naponta frissen főtt, egészséges ételeket teszünk, akkor a PetChef hatalmas segítséget jelent, hiszen csapatuk már kitalálta helyettünk a tökéletes recepteket, ráadásul nem kell bevásárolnunk, főznünk, mosogatnunk. Amellett, hogy egyszerűen és kényelmesen házhoz tudjuk rendelni az ételeket, praktikus is, hiszen mindig a kutyusunk méretének megfelelő adagokat kapjuk.

„A receptek megbízhatóságára dr. Varga József, országszerte – sőt Európa-szerte – elismert állatorvos, a kutyák specialistája a garancia, aki kifejezetten a kutyák táplálására szakosodott, több mint 20 év orvosi tapasztalattal” – tudtuk meg a PetChef hátteréről.

Mennyei kutyamenük

A PetChef „kutyamenüi” között megtaláljuk a gyomorkímélő hatású, Ünnepi malac névre keresztelt ételt, amely sertéshúsos raguból és májból áll, hajdinával, sárgarépával, édesburgonyával és sütőtökkel. A fokozott energiaszükségletű kutyusoknak ajánlott Tanyasi marha eledel marhahúsos raguból és májból készül, barnarizs-ágyon, sütőtökkel, édesburgonyával és áfonyával. A hipoallergén Háztáji bárány bárányhúsos ragut és májat tartalmaz, amely hajdina- és quinoaágyon, sütőtökkel, brokkolival és édesburgonyával érkezik.

A könnyen emészthető Szüreti pulyka pulykahúsos ragut és májat rejt, barnarizs-ágyon, sárgarépával, édesburgonyával, zöldborsóval és chiamaggal készül. A máj- és vesetámogató Erdei nyúl nyúlhúsos raguval és májjal kényezteti kedvenceinket, chiamag- és kukoricadara-ágyon, édesburgonyával, sütőtökkel és áfonyával. A hipoallergén Atlanti lazac proteinforrása az ínycsiklandó rózsaszín lazac, amelyet hajdinával, quinoával, sütőtökkel, édesburgonyával, vasban gazdag brokkolival készítenek el. Az ízületeket támogató Mennyei kenguru pedig igazi ínyencség: kenguruhúsos raguból áll, köles- és quinoaágyon, sütőtökkel, édesburgonyával, erdei áfonyával, kurkumával és gyömbérrel érkezik.

Rendeld meg pár kattintással!

A rendelés rendkívül egyszerű: a PetChef weboldalán kiválasztjuk kutyusunk kedvenceit, vagy ha először rendelünk, akkor a Kóstoló csomagot, hogy megtaláljuk a favoritokat. Legyen szó kis szobacirkálóról, dundi fotelharcosról vagy éhes oroszlánról, a PetChefnél minden méretre és étvágyra fel vannak készülve, ezért fontos, hogy megadjuk kis kedvencünk súlyát. Ha ezzel megvagyunk, akkor már csak ki kell választani, hogy melyik napra kérjük a kiszállítást, az egészséges és tápláló, egy hétre elegendő „kutyamenük” pedig kiporciózott tasakokban érkeznek.

A PetChefnél ezenkívül ropogós és szuper ízletes rágcsákat is találunk, amelyek levegőn szárított tőke-, valamint farkashalból készülnek, kiválóan tisztítják a fogakat, csökkentik a fogkőképződést, vitaminban gazdagok, hipoallergének, és nem mellesleg hosszú időre lekötik a kutyusok figyelmét.

Ha további kiegészítőkkel lepnénk meg négylábú kedvenceinket, akkor innen válogathatunk, ha pedig kutyusunk egy igazi falánk, akkor mi a habzsolásgátló kutyatálat ajánljuk, amelyből garantáltan jóízűen fogja falatozni a PetChef ínyencfogásait! A honlapon érdemes böngészni a sikersztorikat is, ha a mi kutyánk is egészségügyi problémákkal küzd, akkor az alapos kivizsgálás után a megfelelő étkezéssel tudunk tenni legtöbbet az egészségéért.

Címkék