Idén újra megrendezi a Sugar! cukrászda nagy közönségkedvencüket, a Harry Potter-napokat – január 12. és 14. között a legvarázslatosabb kollekcióval várnak mindenkit!

Ezen az eseményen nemcsak új süteményekkel, menükkel és shake-ekkel találkozhattok, de megkóstolhatjátok a füstölgő bájitalaik egyikét is. Idén kilencféle süteménnyel készül a belvárosi cukrászda, de lesz kígyós-békás fagyishake, vajsörös forró csokoládé, Harry Potter-es macaronok, óriás macaronszendvics és kétféle menü is, amik mellé még Harry Potter-ajándékokkal is készülnek! Sőt a gluténérzékenyek is találnak majd néhány varázslatos finomságot!

Olyan vicces és különleges desszerteket kaphatunk majd náluk, mint például a mandragóra – ennek a mágikus növénynek a sikolya halálos lehet, ezért a leggondosabb kezek készítették, belgaétcsokoládé-mousse-ból, csokis mandulás keksszel és cukortragant dísszel.

De lesz Harry Potter-szelet is, csak vakmerőknek és hősi lelkűeknek!

A Griffendél ház színeiben készült színes piskóták közé töltött vaníliás vajkrém kerül, puha málnazselével, cukortragant bevonattal és szárított cukordísszel. 

Az aranycikesz egy gluténmentes desszert – a kviddics legkisebb és leggyorsabb labdáját egy arany fehércsokoládé-gömbbe zárták,  gianduja- (mogyorós tejcsoki) krémmel, gluténmentes, lágy mogyorós piskótával és gianduja-tejszínkrémmel töltve. A varázsseprűt  gesztenyekrémből formázták meg, melybe eklertésztába töltött vaníliás, mascarponés tejszínkrémet és amarena meggyet töltöttek, és sós ropival kínálják.

A Harry Potter Box pedig egy varázsdobozba összegyűjtve tartalmazza a Harry Potter-napok ikonikus süteményeit, emellett, ha megszomjaznánk, különböző mágikus shake-eket is találunk.

A teljes kínálatot és az árakat itt tudjátok megnézni.

 

Címkék