Szponzorált / szabadidő

szerkesztés

Mennyire ismered az atlétikai vb maratonjának útvonalát? – Atlétikai kvíz: kiértékelő

Szerzők

  • Támogatott szerkesztőségi tartalom

2023. 06. 02. 11:18

Az atlétikai világbajnoksággal foglalkozó kvízsorozatunk egyes tesztjeinek kielemzését tesszük közzé az alábbi cikkünkben.

Hatodik atlétikai kvízünben a korábbi tesztsorok után azt akartuk megtudni az olvasóktól, hogy mennyire ismerik a sportok királynőjét, aza az atlétikát.

Fotó: Rockstar Photographers - We Love Budapest

Ezt a kvízünket közel ötezren töltötték ki, és az olvasók 14%-a kitűnő eredménnyel, több mint 17% pedig közel hibátlanul, a fennmaradó 68%-nak még van pár köre gyakorolni a jobb eredményért.

A legtöbben arra a kérdésre tudták a választ, hogy a hármasugrásnál az ugrás végrehajtása hogyan történik, mely lábbal kell elindulni. A legnehezebbnek pedig az a kérdésünk bizonyult, hogy hol rendeztek Budapesthez legközelebb atlétikai világbajnokságot, de olyan kérdésekre is vártuk a választ, hogy mikor kezdődik a világbajnokság, és a hozzá kapcsolódó kiállítást hol nézhetjük meg.

Fotó: Rockstar Photographers - We Love Budapest

Ha lemaradtál róla, itt tudod kitölteni a kvízt.
Ha érdekesnek találtad, itt találsz még ezzel kapcsolatos tartalmakat. 

A kvíz szakmai partnere a 2023-as Budapesti Atlétikai Világbajnokság.

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode