December 18-ig közlekedik a Mikulástroli, amelyen nemcsak a névadójával utazhatunk együtt, de cipősdobozba csomagolt ajándékokat is leadhatunk nála.

A Mikulástrolival a 72-es, a 75-ös, a 76-os, a 77-es, a 80-as és a 82-es trolibusz vonalán utazhatunk december 18-ig, ezt követően Fénytroliként közlekedik tovább január 7-ig, már a Mikulás nélkül.

Ahogy korábban már megszokhattuk, idén sem csak a Mikulás miatt érdemes elcsípni a trolit, hiszen a cipősdobozokba csomagolt ajándékokat is leadhatjuk a buszon, melyeket a BKK és a BKV Zrt. juttat el a Baptista Szeretetszolgálatnak. Az ajándékok az ország legszegényebb régióiban élő gyerekeket fogják megörvendeztetni; minderről bővebben ezen a linken olvashattok.

A Mikulástroli önjáró üzemben mindennap a belvárosig közlekedik. A 75-ös, a 76-os, a 77-es és a 80-as trolibusz vonalán közlekedve a Blaha Lujza térig meghosszabbított útvonalon jár, így biztosítja a lehető legtöbbeknek a járat elérését. A trolin normál díjszabás szerint lehet utazni, a járat közlekedési rendjéről ezen a linken, indulási időpontjairól pedig a BKK menetrendjéből, a trolibuszok ikonjára kattintva lehet tájékozódni. A Mikulástroli mellett egy szóló típusú Fénytroli is közlekedik a városban, menetrendje szintén az említett linken olvasható.

A BKK Fényflottájának indulásakor mi is ott voltunk a helyszínen, képgalériánkat a szemkápráztató eseményről ide kattintva nézhetitek meg.

Címkék