A Budapest Bejáró új lehetőségeket teremt, hogy jobban megismerjük fővárosunkat. Ha szeretsz sétálni és rajongsz az érdekes történetekért, ezt az ingyenes programot éppen neked találták ki!

A Budapest 150. születésnapjára készült Bejáró egy városfelfedező játék. Célja, hogy jobban megismerjük lakóhelyünket. A séta elengedhetetlen része a feladványfüzet, amely nem csak végigvezet bennünket a helyszíneken, de még érdekes feladatokat is találunk benne. Ez pedig még nem minden!

A helyes megfejtés városélmény ajándékot ér!

Ha bejártuk mind a 20 bázispontot, megoldottuk a játékokat, és megfejtettük a végső feladványt, akkor a megfejtés beküldésével „városélmény” ajándékot kapunk. Erről bővebben a Budapest Bejáró honlapján tájékozódhatunk.

20 bázispont, rengeteg kaland

A Budapest Bejáróhoz semmi másra nincs szükségünk, mint a honlapra és a feladványfüzetre. A Bejáró nemcsak a frekventált, népszerű budapesti helyszínekhez ígér kalandokat, hanem a külső kerületek lakóinak is számos izgalmat tartogat. Remek szórakozás a téli szünetre, akár gyerekekkel, akár kutyával, de egyedül is nyakunkba vehetjük a várost! A honlapon pontos tájékoztatást kapunk arról, hogy melyik séta mennyi ideig tart, mennyire hosszú, hány fontos helyszínt tartogat.

A tematikus séták a Budapest Brand nZrt. támogatásával, a Sétaszövetség szakmai ötletei alapján születtek. A séták kezdőpontja egy-egy fontos használati helyszín, közlekedési csomópont, amelyet a JCDecaux és a BKK biztosít a sétálóknak. A nyomtatott feladványfüzetek napok alatt elfogytak a kijelölt BKK ügyfélszolgálatokról, pótlásuk folyamatban van, de a digitális verzió ugyanolyan élményt ígér.

Legyetek kalandvágyók az ünnepek alatt is, fedezzétek fel újra Budapestet!

Címkék