Különleges időszaki kiállítással vár a Cinema Mystica. Magyarország első digitális művészeti kiállítóhelyén mától ámulatba ejtő jeges, havas világ fogad bennünket. Képgalériában mutatjuk be a nyolc csodás új installációt.

A Cinema Mystica Magyarország első immerzív digitális művészeti kiállítóhelye, amely nyár óta állandó helyszínen, 1200 négyzetméteren, 10 teremben 22 egyedi installációval várja a Párisi Udvar épületében a látogatókat. A kiállítás félévente új tartalommal gazdagodik, december 8-tól misztikus, mágikus havas világ fogad bennünket, Winter Wonderland címmel. A koncepció nem a karácsony, hanem a téli természet, a hideg évszak formái, varázslatos, mesebeli motívumai köré épül. A Global Illuminations művészcsoport alkotta 22 alkotásból nyolc, köztük a központi térben található, The Garden című életfamotívum is csak időszakosan látható, téli tartalmat kapott. Képgalériánkban mutatkozik be az új tárlat.  

További infók itt.

Ha tetszik nektek a Cinema Mystica kiállítása, érdemes elolvasnotok a város összes fényművészeti attrakcióját összegyűjtő válogatásunkat is, melyet erre a linkre kattintva tehettek meg.

Címkék