Az ünnepek közeledtével itt az idő, hogy beszerezzük szeretteink, barátaink, kedves ismerőseink apróbb-nagyobb meglepetéseit a fa alá. Ha szeretnénk egy jó ügyet is támogatni, akkor idén ezt az Allee varázslatos, meseerdővé változott átriumában is megtehetjük. A tavalyi, nagy sikerű szaloncukor-válogatáshoz hasonlóan idén az Allee egyedi díszdobozos teaválogatásának megvásárlásával támogathatjuk a Mosoly Alapítvány munkáját. Lepjük meg akár magunkat az év végi hajrában, akár szeretteinket, a teaválogatással most egy csészényi jótettet is ajándékozhatunk!

A karácsonyi bevásárlás sokszor kimerítő tud lenni, azonban az Alleeban megpihenhetünk és garantáltan ünnepi hangulatba kerülhetünk, ugyanis az átrium decemberben a mesék birodalmává alakult át. December 1-je és 24-e között izgalmas kalandokban lehet részünk a mesék erdejében, ahol életre kelnek a legszebb karácsonyi történetek.

Ünnepi hangulat a karácsonyi meseerdőben

A karácsonyi meseerdőben beleolvashatunk a klasszikus karácsonyi történetekbe, az interaktív óriáskönyvnél pedig belelapozhatunk Somfai Anna frissen megjelent, Karácsony a világ körül című mesekönyvébe, amelyet Litkei Juli varázslatos illusztrációi keltenek életre. December 9-én, az író-olvasó találkozón az írónő beavat minket a mesekönyv születésének hátterébe, felolvas egy részletet, és dedikálja is könyvét, melyet akár az Allee Libriben is megvásárolhatunk. A bevásárlóközpont a karácsonyi fotók szerelmeseire is gondolt: varázslatos szelfik készülhetnek A suszter manói és a Diótörő-mesekönyveknél!

Mesés teaválogatással segíthetünk a Mosoly Alapítványnak

Az Allee idén is nagy hangsúlyt fektet a jótékonyságra, így most egy könyvet megformázó, egyedi díszdobozos teaválogatást vásárolhatunk, mely háromféle különleges, az ünnep hangulatát megidéző Darlington teacsomagot rejt magában. Ezzel pedig jó ügyet szolgálhatunk, hiszen a bevásárlóközpont az árusításból befolyó teljes összeggel a Mosoly Alapítvány munkáját segíti. Az Allee Jótékonysági Pont az átriumban található, ahol december 1-je és 24-e között, 1990 Ft-ért vehetjük meg a díszdobozos teaválogatást, minden héten csütörtöktől vasárnapig.

„A társadalmi felelősségvállalás rendkívül fontos az Allee életében, melynek jegyében értékteremtő szervezetek és jó ügyek mellé igyekszünk állni. Szeretnénk egyedi módon felhívni a hozzánk látogatók figyelmét a segítségnyújtás fontosságára, és különösen büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóinkkal közösen, minden évben jelentős összeggel tudjuk támogatni a kiválasztott alapítvány munkáját – mondta Juhász András, az Allee Bevásárlóközpont center managere.

A Mosoly Alapítvány hosszan tartó betegséggel küzdő gyermekek gyógyulását támogatja mese- és művészetterápiás foglalkozásokkal, hogy a gyerekek képesek legyenek feldolgozni a betegséggel járó traumát, és készek legyenek a kórházi kezelések befogadására. A meseterápia a lélek megerősítésével támogatja a test gyógyulásának folyamatát. A díszdobozos teásdobozok eladásából származó teljes összeget a Mosoly Alapítvány az onkológiai betegségekkel küzdő gyerekek pszichés támogatására, ingyenes mese- és művészetterápiás foglalkozásokra fordítja három helyszínen, Budapesten, Debrecenben és Pécsett.

Címkék