Az élményajándékokkal szinte lehetetlen mellényúlni. Akár egy különleges reggelivel vagy vacsorával, egy kényeztető wellnessélménnyel, egy színház- vagy koncertjeggyel, egy szilveszteri vagy karácsonyi vacsorával lepnénk meg szeretteinket, az alábbi lehetőségek közül pedig többféle korosztálynak is találhatunk megfelelő meglepetést.

Az ünnepek közeledtével sokszor nem vagyunk könnyű helyzetben, hogy valami olyan ajándékot válasszunk, ami tényleg őszinte örömet okoz majd. Éppen ezért szeretjük az élményajándékokat, mert személyre szabhatók, akár egy kedvenc színházba vagy étterembe, egy kényeztető programra vagy egy régóta vágyott helyre is néhány kattintással, online is beszerezhetjük a megfelelőt barátainknak, rokonoknak, közeli családtagoknak vagy munkatársainknak. Ehhez adunk most 5 jó tippet.

Margitszigeti Színház: külföldi és hazai szuperprodukciók

A Margitszigeti Színház exkluzív ünnepi ajánlata az adventi ajándék- és kedvezménykártya. A színház 33%-os kedvezményt magába foglaló, egyedi lehetőségével 20 ezer forintot fizetünk, és 30 ezer forintért vásárolhatunk jegyet a 2024-es évad előadásaira. Sőt az ajándékkártyán szereplő összeg felhasználását követően 20%-os kedvezményt kapunk a további jegyvásárlásokra. A Margitszigeten jövőre is láthatjuk és hallhatjuk a világ legjobbjait, a legnagyobb nemzetközi és hazai sztárokat, például a világhírű és extravagáns szerb hegedűművészt, Nemanja Radulovićot és markáns zenekarát, a Zöld-foki-szigetek dús hangú énekesét, LURA-t, érkezik még a Ballet Preljocaj kiváló francia balett-társulata, a sármos és sugárzó énekhangú amerikai operatenor, Jonathan Tetelman és a szintén Amerikából érkező szuperprodukció, az Így neveld a sárkányodat! filmzenekoncert, illetve a Parádé című előadás, a Boban Marković Orkestar és a Székesfehérvári Balett Színház közös produkciója is – sok más további program mellett – várja a közönséget.

További információ és vásárlás itt.

Spartisan: különleges, exkluzív kényeztetés

A Spartisanban, ebben az egyedülálló, különleges tervezésű fürdőkomplexumban Sasha és Sergey vár benneteket, hogy egy igazán extra programmal kápráztasson el. Frissen nyírt, kezelt tölgyfával irányítják a levegőt és a hőt a testre, az ukránok által „virgácsoknak” nevezett eszköz segítségével a test belső hőjét is befolyásolni tudják. Fontos szerepük van a kezelés közben a különböző illatoknak és hangoknak is, valamint bőrradír-terápiában is részesülnek a vendégek. Az egyes programok magukban foglalnak 3 gőzkabinos tartózkodást, amelyeket kellemes pihenés követ az exkluzív, függőágyas teremben, ahol teával és péksütivel várnak, mellé házi lekvárt kínálnak. A második gőzkabinozás után egy hideg vizes kádfürdőzés is segíti a teljes feltöltődést. Az ajándékutalványok könnyen, gyorsan, online elérhetők, és háromféle csomagra válthatók be. A Spartisan Egoist egyszemélyes, 120 perces csomagja egy valódi önkényeztető pihenés, a Spartisan VIP-csomag 2 fő részére, illetve a normál Spartisan-csomag 3 fő részére nyújt 180-180 perces programot. Mindhárom csomag esetében kizárólag csak te vagy ti tartózkodhattok a fürdőben, így egy igazán személyes, extra élményben lehet részetek.

További információ és vásárlás itt.

Tati: szilveszteri menüsor családias ízekkel, kiváló hazai alapanyagokkal

A Tati úgy int búcsút 2023-nak, ahogy az egész évet töltötték: fenntarthatóan, hazai ízekkel, magyar alapanyagokkal, családias környezetben. Ételeiről ismerszik meg az ünnep, így a jól ismert fogások mind-mind helyet kaptak szilveszteri menüsorukban, azzal a csavarral, ami étlapukat is átszövi. Egy igazán meghitt szilveszterestére várnak Budapest belvárosában, mégis távol annak zajától! A 4 fogásos menüsorban szerepel az ellenállhatatlan Tati paprikás krumpli házi kacsakolbásszal, egy klasszikus, hosszan főzött derített erőleves házi paprikás kaláccsal, sült mangalicadagadó gombával, gerslivel és lencsesalátával, valamint palóc házi kukoricadara-pite téli naspolyaraguval. A vegánok számára pedig vegán gesztenyehurkával rétestésztában, francia stílusú hagymalevessel, mellé frissen sült brióssal, újévi lencsevariációval erdeigomba-fasírt és szarvasgomba társaságában, valamint diós nudlival készülnek, melynek tökéletes társa a kökényespuma.

Asztalfoglalás és jegyvásárlás itt.

Gundel: lepd meg magad, és támogass egy jó ügyet!

A Gundelnél az ünnepi időszakban is vásárolhatunk különböző értékű vouchereket akár karácsonyra is, de egy kicsi pluszt, az adakozás élményét is nyújtják a felejthetetlen gasztroélmény mellett. Büszkén mutatják be az Adj, hogy adhassunk kezdeményezést, melynek lényege, hogy az általunk vásárolt voucherek nettó értékének 5%-át a Péter-Pál Alapítvány és a szentendrei Keresztelő Szent János-plébánia szervezete részére ajánlják fel. Ha pedig nincs kedvünk december 25–26-án otthon elkészíteni a karácsonyi menüt, a halászlevet, a bejglit vagy például a töltött káposztát, akkor akár meg is rendelhetjük tőlük december 20-áig, és az étteremben vehetjük át személyesen december 23–24-én.

Az ajándékutalványokért keressétek őket a +36 30 603 2480 telefonszámon vagy az info@gundel.hu e-mail-címen.

Mystery Hotel Budapest: egy utalvány, számos élmény

A főváros legizgalmasabb ötcsillagos luxusszállodájában, a Mystery Hotel Budapestben a zavartalan kikapcsolódás különleges gasztronómiai élményekkel párosul, ami biztos befutó lesz különböző korosztályok számára is. Búcsúztassátok az évet egy exkluzív szilveszteri partin, vagy romantikázzatok kettesben egy meghitt vacsora kíséretében a The Great Hall Étterem & Bárban; válasszatok akár 2 éjszakás feltöltődést félpanziós ellátással; élvezzétek a bőséges reggelikínálatot egy kétszemélyes brunch keretében az egykori szabadkőműves-palota titkos nagytermében; béreljétek ki a Skybar exkluzív helyszínét akár 6 fő részére, jakuzzival a nyári időszakban, ahol páratlan kilátás nyílik a városra, vagy próbáljátok ki a sparészleg kényeztető szolgáltatásait! Ez utóbbi helyszín, a Secret Garden Day Spa egy igazi elvarázsolt barokk kert, ahol egy csodálatos szökőkút és hatalmas növények alatt pihenhetünk. Található náluk finn szauna, gőzkabin, pezsgőfürdő, fitneszterem, valamint különféle testkezelések és masszázsok széles kínálata is elérhető.

Az utalványokat néhány kattintással megvásárolhatjátok itt.

(Borítókép: Mystery Hotel Budapest – Secret Garden Day Spa)

Címkék