Keresés EN

Shopping

Pillanatképek Budapest két legnagyobb karácsonyi vásárából – fotógaléria

Káprázatos égősorok, fényfestés, forraltbor- és kürtőskalácsillat, szemrevaló portékák: az adventi vásároknak utánozhatatlan atmoszférája van, amit minden évben meg kell tapasztalniuk a budapestieknek.

Budapest bővelkedik karácsonyi vásárokban, de a két legnagyobb még mindig a legvonzóbb célpontja a városban decemberben bóklászóknak. Ha élőben nem is, összeállításunkon keresztül átélhetjük ezt az ünnepi hangulatot, lélekben átsétálva a Szent István téri Advent Bazilikából a Vörösmarty téri Vörösmarty Classic Xmasbe. Ha valaki kedvet kapna a személyes látogatáshoz, ebben a cikkünkben gyűjtöttük össze a vásárok részletes programját.

Kapcsolódó cikkek: 

Újra Európa legjobb karácsonyi vására lehet az Advent Bazilika

Ha más kell, mint a zokni és a tusfürdő – Karácsonyi vásárok, ahol magyar termékekből válogathatunk

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

Fekete piac a Pikszisben

Még mielőtt beköszönt a sokunk által várva várt tavasz, a szemhunyorgató napsütéssel, a rengeteg összezavaró illattal és színnel, ünnepeljük még kicsit a szürkét, a sötétet, a feketét! Piaccá alakítják a Pikszis tereit és meghívnak 13 magyar designert és művészt a kedvencekből, akik a legsötétebb oldalukat és alkotásaikat mutatják meg nekünk. Az emeleten társasjátékozni lesz lehetőségünk, a falakon pedig az aktuális Off the Skin kiállítás erősíti a fekete vizuált.

Shopping

MFÖEK vásár & aukció

A Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát idén először egy izgalmas újdonsággal készül: az MFÖEK Tavaszi Fesztivál keretében több eseményt is terveznek, amelynek első felvonása az adománygyűjtéssel egybekötött vásár & aukció lesz, március 3-án. A szervezők egyedi pólókkal és felsőkkel, MFÖEK merch-ökkel készülnek, lesz helyszíni aukció Eke Angival és akusztikus koncert Saya Noéval.

Shopping

WAMP design vásár

Idén először március 10-én vehetünk részt a Néprajzi Múzeumban szervezett WAMP-on, ahol magyar tervezők mutatkoznak be saját tervezésű, kisszériás termékeikkel, legyen az ruha, ékszer, kiegészítő, lakberendezési tárgy, fotó vagy akár gasztronómiai finomság.

Shopping

Szobanövényvásár a Lumenben

A Pilea Projekt Rákóczi téri szobanövény- és lakáskiegészítő-boltja egy napra ismét a Lumenbe költözik. Erre az alkalomra, március 3-án 12 órától 18-ig, rengeteg szép szobanövénnyel készülnek a szervezők.

Neked ajánlott

A