Advent beköszöntével hajlamosak vagyunk belefeledkezni az utolsó munkahetekbe, a végeláthatatlan bevásárlások sorába, az ajándékok begyűjtésébe, az utolsó nagytakarításba és a tökéletes karácsonyi menüsor összeállításába. Ilyenkor nem fordítunk elég figyelmet a pihenésre és arra, hogy kiélvezzük és megéljük a karácsonyi készülődés szépségeit. Itt az idő, hogy kikapcsoljunk, felvegyük a sapkát és a nagykabátot, ugyanis ismét megnyitotta kapuit a főváros szívében található város feletti varázsvilág, a Winter Wonderland by Westend.

A bevásárlóközpont tetején kialakított ingyenesen látogatható Tetőkert garantáltan elhozza az ünnepi hangulatot, nem is beszélve a változatos és színes programokról, kedvenc ételeinkről és italainkról, illetve a korcsolyapályáról és a körhintáról, melyek már szinte kötelező elemnek számítanak.

A téli szezon sztárjai: körhinta és jégpálya

A mesebeli körhinta természetesen most is indulásra kész és várja a 3 és 12 év közötti gyerekeket, akik szülői felügyelet mellett, ingyenesen ülhetnek fel a közkedvelt játékra. A körhinta egész héten változatlan nyitva tartassál, déltől este nyolc óráig üzemel, az ingyenes használathoz pedig csak a Westend applikációból letöltött kupont szükséges bemutatni.

A téli szezon másik sztárja, a jégpálya is nyitva áll azoknak, akik inkább mozgással tudnak igazán kikapcsolódni. Az eddigi évekhez hasonlóan a kisebbeknek 10 éves korig most is ingyenes a belépés, valamint azoknak sem kell jegyet váltaniuk, akik felmutatják érvényes VI. és XIII. kerület lakcímkártyájukat. A többiek 1500 forintos áron vehetnek jegyet, az összeget pedig visszaadják egy Westend ajándékkártyán, amely a bevásárlóközpont üzleteiben levásárolható. Ha nincs korcsolyád, vagy hirtelen nem tudod, hogy hol lehet, akkor sem kell kihúznod a város feletti korizást a programlistáról, mert a helyszínen bérlésre is van lehetőség. A jégpálya hétköznap dél és este tíz, hétvégén délelőtt tíz és este tíz között várja az érdeklődőket.

Szuper programok a karácsonyi mesevilágban

A rendezvénysorozat kínálatában mindenki megtalálja a számára tökéletes programot, amivel kipihenhetjük az év fáradalmait vagy feltöltődhetünk még egyszer az ünnepi hajtás előtt. December első vasárnapján fellép az Eszterlánc zenekar, Németh Juci és G. Szabó Hunor, illetve a gyerekek a karácsonyi mesevilág egyik főszereplőjével is találkozhatnak, hiszen ezen a napon a Mikulás is megérkezik a Tetőkertre. December második hétvégéjén adventi történeteket hallgathatunk Czirják Erika előadásában, belemerülhetünk a mézeskalácsok díszítésébe, a varázslatos élőzenét pedig az Iszkiri együttes és Boebeck biztosítja.

A Vegán Christmas rendezvényen különleges ételeket kóstolhatunk, ha a klasszikus vaníliás kürtőskalács, a sült gesztenye és a forralt bor mellett valami mást is kipróbálnánk. Aki inkább lelassulna és a kreativitást választaná, az decemberben vasárnaponként részt vehet a Gorgonczás Népművészeti Egyesület kézműves foglalkozásán, ahol akár a karácsonyi ajándékok egy részét is elkészíthetjük. A programsorozat lezárásaként a Buborék együttes és a Valami Swing koncertjével fordulunk rá a karácsony előtti utolsó napokra.

Céges karácsonyozáshoz is kiváló választás a Winter Wonderland by Westend!

A Tetőkert azonban nem csak a családoknak és baráti társaságoknak nyújt lehetőséget a szórakozásra. Cégek számára is remek választás a Winter Wonderland, ahol nyugodt szívvel szervezhetjük meg az év végi mézeskalács díszítő versenyt, a tematikus jelmezes bulit vagy a karácsonyi ajándékozást. Ezekre az eseményekre érdemes lefoglalni a rendezvénysátrat, vagy akár a Tetőkert egész területét. A különleges helyszín és hangulat adott lesz, a kollégák pedig biztosan jól fogják magukat érezni az év utolsó eseményén.

A Winter Wonderland by Westend karácsonyra bezár, de a két ünnep között továbbra is várja azokat, akik csúsznának még egyet a koripályán december 31-ig, amikor végleg elköszön a Tetőkert az idei szezontól. Folyamatosan frissülő információkat a Westend oldalán, illetve a Winter Wonderland Facebook-eseményénél olvashatunk.

Címkék