Keresés EN

Budapest

Megvan a dátum, mikortól indul a Fényvillamos

Hamarosan útnak indul az adventi és a karácsonyi időszak látványossága, a Fényvillamos.

Az adventi és a karácsonyi időszak nem telhet el Fényvillamos nélkül, de ahogy már tavaly, úgy idén is egy egész flotta, sőt még Fénybusz is biztosítja az ünnepi hangulatot. A feldíszített járművek december 1-jén indulnak útjukra a Hungária kocsiszínből, ráadásul a kigördülés pillanatát most bárki elcsípheti, hiszen a BKV minden érdeklődőt vár a Sport utcába. A BKV Fényflottája 2024. január 7-ig közlekedik majd a budapesti utakon, pontos menetrend hamarosan.

A Fényflotta mellett már a karácsonyi vásárokon is hangolódhattok az ünnepekre, a legnagyobb karácsonyi vásárok nyitásáról és programjáról itt, a különleges újításokról itt olvashattok.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Budapest

Emlékek arról a bizonyos 1987-es budapesti hideg télről

?>

A nagy 1987-es tél a mai napig különös nosztalgiát ébreszt azokban, akik átélték.

A II. kerületre hagyta lakóházát, egy kikötéssel

?>

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester Facebook-oldalán adott hírt két bölcsődefejlesztésről, melyek egyike különösen kedves történet.

Új városnegyed biztosan lesz Rákosrendezőn, de a toronyház sincs kizárva

?>

Rákosrendező romos területének fejlesztése biztosan elindul, de még nem eldöntött, hogy milyen irányban haladnak majd az új negyed kialakításánál.

Átadták Budapest 2023-as Építészeti Nívódíját

?>

Budapest Építészeti Nívódíját azok a munkák kapják, melyek hozzájárulnak egy élhető(bb) város létrehozásához. Mutatjuk az idei nyerteseket.

Neked ajánlott

A