November 24. és 26. között a Budapest Arénában minden a gyerekekről és szüleikről fog szólni! A BabaMama Expo és testvérrendezvénye, a KidExpo 120 kiállítóval, színes programokkal, sztáranyukák baba- és gyerek kollekciójával, értékes nyereményekkel és rengeteg játékkal várja a családokat. Magyarország legnagyobb családi eseményére, melyet idén 15. alkalommal rendeznek meg, a belépés gyerekeknek ingyenes, a felnőtt jegy pedig levásárolható az egyik legnagyobb játéküzletláncban.

A „BabaMama” a gyermektervezéstől a hároméves korig terjedő időszak legszélesebb téma- és termékválasztékával készül. A kiállítók legfrissebb termékújdonságai közül válogathatunk kedvezményesen vásárolhatunk, és szakértőktől kaphatunk személyre szabott tanácsokat a várandósság alatti étkezés és sportolás, szülés, bababiztonság, altatás, szoptatás, hozzátáplálás, mozgásfejlődés, babakocsiválasztás és még rengeteg más fontos témakörben.

Így dobd fel a babaszobát!

Sztáranyukákkal idén sem csak a színpadi előadásokon és kerekasztal beszélgetéseken találkozhattok. Az eseményen mutatkozik be élőben Dallos Bogi és Puskás Peti varázslatos mesebeli erdőt ábrázoló mágnestapétája, amelyen a mágneses technológia segítségével interaktív módon cserélgethetők a játékos, állatfigurás kiegészítők. Tücsivel és a kislányáról, Naráról elnevezett baba és gyerek kollekcióival és személyesen vele is megismerkedhettek a helyszínen.

A rendezvény „babaváró” játékában egy szerencsés kismama 2 millió Ft értékű csomagot nyerhet, amiben a közös élet első évének legfontosabb kellékei találhatók: babakocsi, bababútor, gyerekülés, 1 évre elegendő pelenka és még sok minden!

Szuper programok várják a gyerekeket

Ha már túl vagyunk a babázáson, esetleg nagyobb tesók is vannak a családban, akkor a KidExpón garantáltan jól fogja érezni magát a család apraja-nagyja! A gyerekeket – már másfél éves kortól – a legmenőbb és minden igényt kielégítő játékokkal berendezett játszóházak, kalandpark, arcfestés, élet nagyságú mesehősök, utazó planetárium, karácsonyi kézműves foglalkozások várják. 

A nagyobbak sem fognak unatkozni!

A nagyobb gyerekeknek sípályával, játékkonzolokkal és temérdek olvasnivalóval, hangoskönyvekkel is készülnek a szervezők. A környezettudatosság jegyében ökojátékok közül is szemezgethetünk, néhány szerencsés gyerkőc pedig az egész Arénát bejárhatja egy különleges „pizsama party” keretein belül. A szülők új ismereteket szerezhetnek például az ételintoleranciáról, a sport jótékony hatásairól és a szájápolásról, sőt, a neves szakemberekkel személyesen is konzultálhatnak

Az eseményen ráadásul profi fotós készít majd karácsonyi családi képeket, amely nem csak szép emlék, de nagyszerű ajándék lehet a nagyszülőknek, rokonoknak.

További részletekről a BabaMama Expo és a KidExpo weboldalán tájékozódhattok. Érdemes előre regisztrálni, hiszen 20.000 Forint értékű játékvásárlási utalványokat vagy ausztriai családi hétvégét is lehet nyerni.

Címkék