Október 1-je, vasárnap az egészségről, a segítségről, a családunkról, a barátainkról és rólunk fog szólni, amikor együtt tölthetünk egy kellemes délelőttöt, beszélgethetünk, sportolhatunk és felhívhatjuk minél többek figyelmét a sokakat érintő betegségre! Ezen a napon a Hard Rock Cafe, az AVON és az iRUNmore közösségi futást szervez, mely nemcsak a profiknak, de amatőröknek és kezdőknek is egyaránt szól. A 11 órás rajtolás előtt pedig megnyitón és kerekasztal-beszélgetésen vehetünk részt, a Hard Rock Cafe egyik gyönyörű panorámás rendezvénytermében.

A hazánkban minden 10. nőt érintő mellrákos megbetegedés nem megelőzhető, de időben felismerve jó eséllyel gyógyítható.

A nők mindig a család mozgatórugói, az iRUNmore küldetése pedig, hogy a futás és az egészséges életmód szerelmeseinek mozgatórugója legyen. 

A nők mindig a család mozgatórugói, az iRUNmore küldetése pedig, hogy a futás és az egészséges életmód szerelmeseinek mozgatórugója legyen. 

Az egészséges életmód közös érdekünk, hiszen a rendszeres testmozgás, a megfelelő táplálkozás, valamint a lelki egészség a rákos megbetegedések elleni küzdelem fontos elemei lehetnek. Ezért szervezik meg idén harmadik alkalommal az AVON támogatásával a Fuss MELLettünk közösségi futást, 

amellyel szeretnék minél több futó, sportoló és járókelő figyelmét felhívni az emlőrákra, a rendszeres önvizsgálat és a szűrések fontosságára.

amellyel szeretnék minél több futó, sportoló és járókelő figyelmét felhívni az emlőrákra, a rendszeres önvizsgálat és a szűrések fontosságára.

Az idei esemény helyszínét a Hard Rock Cafe gyönyörű panorámás rendezvényterme adja, ahol az érdeklődők egy kis frissítő és harapnivaló kíséretében, meghallgathatnak egy érdekes kerekasztal beszélgetést, értékes ajándékokkal gazdagodhatnak a tombolasorsolás folyamán és felkészülhetnek a futásra. A résztvevők számára a mellrák elleni küzdelem élharcosaként ismert szépségmárka, az AVON ajándékcsomaggal és egységes, a mellrák elleni küzdelmet szimbolizáló remény szalagja kitűzővel készül.

Az esemény programja:

  • 9:30-10:00 Gyülekező  
  • 10:00-10:10 Az AVON/iRUNmore képviselői vezetői megnyitják az eseményt  
  • 10:10-10:45 Kerekasztal beszélgetés (Test és lélek kapcsolata az emlőrák vonatkozásában)  
  • 10:45-11:00 Tombola, fotózás és gyülekező a futásra  
  • 11:00 RAJT  

Az eseményre nemcsak profi futókat, hanem abban kevésbé jártas, de annál lelkesebb férfiakat és nőket, kicsiket és nagyokat, fiatalabbakat és idősebbeket egyaránt szeretettel várják, hiszen az egyesület tagjai különböző távokon, különböző tempóban vezetik majd a futócsoportokat, így biztosítva mindenki számára a kellemes sportolási lehetőséget – egy jó ügyért. Nem kötelező, azonban a szervezők nagyon örülnek, ha a futók ruházatán esetleg megjelenik a rózsaszín valamely árnyalata, amely a mellrák elleni küzdelem színe.

Címkék