Az életünk során valamikor mindannyian bizonyára eljátszadoztunk már az árnyékképünkkel, és formáltunk különböző állatfigurákat és alakzatokat a kezeinkkel, karjainkkal. Aztán persze vannak olyanok is, akik ezt egészen más színvonalon, profikként űzik árnyékszínház-társulatokban, ahogy annak szemtanúi lehettünk például 2013-ban, amikor a magyar Attraction Látványszínház megnyerte a Britan’s Got Talent nevű brit tehetségkutatót. Most két korábbi tag nyújt lehetőséget bárki számára arra, hogy kipróbálja magát az árnyékszínház világában, főleg, de nem csak csapatépítés keretében. Ez a Shadow For you.

Ha valahol igaz az állítás, hogy bármi lehetsz, ami csak szeretnél, az árnyékszínházban biztosan. Itt ugyanis egy vászon, némi fény és profik segítségével az árnyékunk által perceken belül lehet belőlünk kocka, kerék, kutya vagy bármi más, amit csak szeretnénk. Mindeközben pedig egy-egy kép, jelenet, logó vagy történet megalkotása közben igazi csapattá kovácsolódhatunk azokkal, akikkel együtt érkeztünk, legyen az a családunk, barátaink vagy kollégáink.

Egy tehetségkutatót nyert páros

A Shadow For You mögött Szentinek-Szabados Flóra és Szentinek Csaba állnak, akik hosszú éveken át oszlopos tagjai voltak az Attractions Látványszínház nevű csapatnak, amely 2013-ban megnyerte a Britain’s Got Talent nevű tehetségkutatót, és ezáltal hatalmas népszerűségre tett szert. A csapat bejárta a világot, és mialatt rengeteg nézőt kápráztatott el tehetségével, közülük sokukat lázba hozták a kulisszatitkok, és az, hogy mi is történik pontosan a vászon mögött. Innen kapta az ötletet Flóra és Csaba, hogy bárki számára betekintést nyújtsanak ebbe a varázslatos világba, és így született meg a Shadow For You,

amely egy igazán egyedi és személyreszabható csapatépítő élményt kínál mindazok számára, akik szeretnék kissé szabadjára engedni a fantáziájukat.

amely egy igazán egyedi és személyreszabható csapatépítő élményt kínál mindazok számára, akik szeretnék kissé szabadjára engedni a fantáziájukat.

Csapatépítés, ahogy még nem próbáltad

Egy Shadow For You eseményen részt venni más élmény, mint egy átlagos csapatépítőn, hiszen itt együtt, közösen alkothatunk meg valami igazán különlegeset, miközben betekintést nyerhetünk egy árnyékszínház kulisszái mögé. Arra, hogy mégis mitől lesz ez az élmény igazán élvezetes, Flórának és Csabának öt oka is van:

  • Új helyzetek 
Mivel egy mindenki számára ismeretlen helyzetben kell együttműködnünk, biztonsan senki sem fog unatkozni felnőtt fejjel sem.
 

  • Csapatfejlesztés
A cégünkre/ csapatunkra szabott célok is megvalósíthatóak a feladatokon keresztül, legyen az egy új kolléga integrálása vagy a csapatkohézió erősítése.

  • Sikerélmény
A közös ötletelés és ezek megalkotása együttes erővel igazi sikerélményt ígér az egész csapat számára.

  • Összhang
A csapatmunka egy újabb szintjét ismerhetjük meg itt, hiszen az árnyékszínháznál az összhang megteremtése elengedhetetlen.

  • Kihívások
Olyan feladatokkal és kihívásokkal kell szembenéznünk, amelyek megoldása sok nevetést és jókedvet hordoz magában, gondoljunk például arra, ahogy a csapatunk együtt próbál testével megformálni egy zsiráfot, amit az egyikünk meg is etethet.

    Ezen felül a Shadow For You-nál egyedi igényeink megvalósítására is abszolút van lehetőség. Megalkothatunk például egy cégen belüli eseményt, eljátszhatjuk a cégtörténetünket vagy megjelníthetjük a cégtevékenységünket. Kirakhatjuk egy választott arckép profilját, legyen az a vezetőnk vagy a hónap dolgozója, amely egy igazán különleges ajándék is lehet, de bármilyen más gondolattal és ötlettel is bátran felkereshetjük a Shadow For You csapatát.

    Programlehetőségek

    Ha a profikra bíznánk magunkat, válaszhatunk előre felkínált lehetőségek közül is. Dönthetünk például úgy, hogy először csak az alapformákkal, pl. gömb, kocka, háromszög ismerkednénk, ha pedig bátrabbak vagyunk akár olyan bonyolultabb, többszemélyes tárgyak és állatok megalkotásában is kipróbálhatjuk magunkat mint egy kutya, bálna, bicikli vagy ház.

    De megjeleníthetjük saját célgünk szlogenjét, üzenetét vagy logóját is, amennyiben az formailag megvalósítható.

    De megjeleníthetjük saját célgünk szlogenjét, üzenetét vagy logóját is, amennyiben az formailag megvalósítható.

    Jelenleg két csomag közül válaszhatunk, vagy egy kis létszámú, 3-6 főnek ajánlott 2-3 órás, vagy egy nagyobb csoportos, 7-12 fő számára ideális 2-3 órás csapatépítést

    Árajánlatért, további információkért vagy egyedi, speciális kérésekkel bátran böngészhetjük a Shadow For You weboldalát, és felkereshetjük Flórát és Csabát a megadott elérhetőségeken.

    Címkék