A nyáron nyitott meg a Dob utcában egy hangulatos kis lébár, a Vitamin Z, ahol facsart gyümölcsökből és zöldségekből kevert italokkal vihetünk be a szervezetünkbe egy rakás energiát és vitamint.

A Vitamin Z egyszerű koncepcióra épül: válogatott zöldségekből és gyümölcsökből készítenek számunkra energia- és vitamindús italokat. A hely nyár elején nyitott meg a Dob utcában, egészen közel a Nagykörúthoz. Ez itt a bulinegyed széle, így ha előző este túlpartizta magát az ember, és mindene sajog az éjszakai bevetés után, itt egy nagy pohár friss gyümölcsökből és zöldségekből készült vitaminbomba-italokkal pótolhatja és ellensúlyozhatja mindazt, ami a buli hevében a szervezetéből elveszett. 

A Vitamin Z-ben nincs szünnap, mindennap nyitva tart délelőtt 10-től este 22 óráig, mehetünk bármikor, legyen szó hétvégéről vagy hétköznapról. Az italok egy vagy több ízből készülő dzsúszok, de vannak shake-ek és olyan, különlegesebb italok is, amikbe magok is kerülnek. Az árak elsősorban attól függnek, hány decis italt kérünk (van 3 és 4 decis meg literes kiszerelés), és hogy mennyi mindenből készülnek. Megúszhatjuk a dolgot 2000 Ft alatt is, de van olyan ital, ami viszont több mint 6000 Ft-ba kerül. Dehát az egészség minden pénzt megér.

Címkék

Elérhetőségek

Vitamin Z 1063 Budapest, Dob utca 62.