Keresés EN

Szabadidő

Idén nyáron is bejuthatunk este az Állatkertbe – Nemsokára jön az Állatkertek Éjszakája

A nyár utolsó péntek estéjén országszerte tizenhárom helyszínen lesznek programok.

A nyár utolsó péntek estéje hagyományosan az Állatkertek Éjszakájának időpontja. Az idei évben ez augusztus 25-ére, tehát jövő hét péntekre esik, amikor országszerte tizenhárom különböző állatkertben, vadasparkban, szafariparkban és más állatos bemutatóhelyen várják különleges esti programokkal a nagyközönséget. Bár néhány hazai állatkertben alkalmilag már korábban is szerveztek esti rendezvényeket, az Állatkertek Éjszakája országos programként 2012-ben indult, így 2023-ban már tizenkettedik alkalommal rendezik meg. A résztvevő kertek idén a következők lesznek: 

 

A részletes programkínálatról szóló tájékoztatást az egyes állatkertek a napokban teszik közzé. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Szabadidő

Dolgozó anyává válni: visszatérés a munka világába

A szülési szabadság utáni visszatérés a munka világába óriási változást jelent, így minél közelebb érünk a visszatérés időpontjához, úgy sokasodnak az aggodalmaink az új életszakasszal kapcsolatban. Milyen változások történnek, mikor megérkezik a dolgozó anya szerepe az életünkbe? Milyen kihívásokra számíthatunk ebben az időszakban? Miként tudunk tudatosan felkészülni a visszatérésre?

Szabadidő

Séta az egykori óbudai téglagyárak területén

Az óbudai téglagyárak múltjától az emlékezés jelenéig című séta során végigjárjuk a bécsi úti téglagyárak területének egy részét, hallhatunk a téglagyárak történetéről, társadalmi kontextusukról és a második világháborúban betöltött szerepükről, valamint szó lesz a Porajmos emlékezetéről, annak kortárs módjairól és lehetőségeiről is.

Neked ajánlott

A