Keresés EN

Szabadidő Hírek

Augusztus 6-án jön a Nagy Nyári Sétanap, amelyen óránként váltják egymást a városi séták

Ha mindig is szerettél volna elmenni egy városi sétára, de nem tudtad eldönteni, hogy bejön-e a műfaj, akkor a Korzózz Velünk! Nagy Nyári Sétanapját neked találták ki. Augusztus 6-án egymást követik majd az egyórás séták, melyeken bárki ízelítőt kaphat, milyen az, amikor a város titkosabb helyeire is bejuthatunk.

Augusztus 6-án rendezi meg a Korzózz Velünk a Nagy Nyári Sétanapot, amikor egész nap egymást követik az egyórás séták, ráadásul kedvező áron. Ez már csak azért is jó lehetőség, mert most végre az is részt vehet egy városi sétán, akinek esetleg nem volt 2-3 szabad órája, vagy aki még nem volt biztos abban, hogy tetszik-e neki a műfaj.

Ezen a napon lehetőség lesz megismerni a régi korok ismerkedési szokásait és bejárni a Duna-korzót, de többek között be lehet majd jutni a pompás Festetics-palotába, a Kazinczy utcai zsinagógába, egy 220 éves pesti házba és az Akadémia utca palotáiba is. További részleteket a Korzózz Velünk oldalán találtok.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Szabadidő

Így cicáztunk régen Budapesten – Kedvenc képeink a Fortepanról

Legyen szó aranyos házi cicusokról, a macskakiállítás szépségeiről vagy éppen metrón utazó cicákról, a Fortepan bővelkedik a jobbnál jobb képekben.

Gasztró Szabadidő

Vendégségben a Walter Rózsi-villában

A Walter Rózsi-villa egy híres operaénekesnő otthonaként, egykor nagyszabású fogadások és díszes összejövetelek impozáns helyszíne lehetett. Március 9-én, a primadonna egykori villájában ismét a vendéglátásé lesz a főszerep: az Onyx Alkotói Közösség tagjai a meghívottak három tematikus programra.

Kultúra Szabadidő

Essentia Artis 2024

Március 1. és május 7. között látogathatjuk az Essentia Artist, a Magyar Művészeti Akadémia 2023-ban végzett művészeti ösztöndíjasainak kiállítását és programsorozatát. Az esemény keretében az építészet, a film- és fotóművészet, az irodalom, az ipar- és tervezőművészet, a képzőművészet, a népművészet, a színház, a zene és a művészetelmélet területén tevékenykedő alkotók mutatkoznak be.

Neked ajánlott

A