Keresés EN

budapest

Biztonságos, kamerával védett és fedett közösségi kerékpártároló nyílt a II. kerületben

Nagyon értékeljük a II. kerületi önkormányzat kezdeményezését, elvégre a kerékpár is egyre több, és nem tudja mindenki otthon tárolni.

A kerékpárok otthoni tárolására nincs mindenkinek lehetősége, egyszerűen azért, mert a házban, ahol él, nincs kényelmes és biztonságos helyiség erre a célra kialakítva. Ezért úgy döntött a II. kerületi önkormányzat, hogy akkor majd csinálnak ők maguk egy olyat, ahol bárki, aki otthon nem tudja, itt tárolhatja a kerékpárját. Egy évek óta üresen álló, kihasználatlan, utcáról nyíló helyiség került hasznosításra az Erőd utca 18. szám alatt, ez a közösségi kerékpártárolók prototípusa. Egyszerűen megközelíthető, zárt, biztonságos és egyszerre 34 kerékpárt lehet tárolni benne, akár hosszú távon is. A használatához viszont II. Kerület Kártyára és regisztrációra van szükség. Minden további információt az erre fejlesztett weboldalon találni. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró Budapest

Ellopták Bernátot, a Rengeteg RomKafé főmackóját

Ismeretlenek elrabolták a több száz plüssmackójáról és kiváló forró csokijairól híres Rengeteg RomKafé főmedvéjét.

Budapest

Nőnapi adománygyűjtés Józsefvárosban – Higiéniai eszközökkel segíthetjük a rászorulókat

Adománygyűjtést szervez a Józsefvárosi Önkormányzat nőnap alkalmából, március 5-ig több helyszínen adhatunk le higiéniai cikkeket.

Budapest

Hőhullám a IV. kerületben – Miért mindig Újpesten dől meg a melegrekord?

Az elmúlt hetekben sorra dőltek meg a melegrekordok, sok közülük Újpesten. Ez a kerület lenne a város legmelegebb helye?

Budapest

Budapest és a bűvös 7-es szám

Rejtélyes oknál fogva a 7-es számot misztikus titokzatosság lengi körül. Ezért megnéztük, mi az, ami kötődik vagy kötődött ehhez a számhoz Budapesten.

Neked ajánlott

A