Ugyan a szokásosnál kicsit később, de végre megkezdődött a csónakázószezon a Városligeti-tavon, ahol ezúttal már SUP-deszkákat is lehet bérelni a csónakok és vízibiciklik mellett.

Rendezvények miatt csúszott néhány hetet a szezon, de július 5-től már ismét a víz az úr a tó medrében, lehet tervezgetni a romantikus evezéseket vagy éppen pedálozásokat a Vajdahunyad vára árnyékában.

Az idei szezon nagy újdonsága, hogy már SUP-deszkákat is lehet bérelni, sőt oktatásokat és SUP-os jógaórákat is tartanak majd. A deszkákat 30 percre 2000 Ft-ért kölcsönözhetjük ki. Ugyanennyi időre a csónakok 3000 Ft-ba, míg a vízibiciklik 4000 Ft-ba kerülnek. Összesen 32 db vízibicikli, 10 db csónak és szintén 10 db SUP-deszka áll a kikapcsolódni vágyók rendelkezésére, mindennap 10 és 21 óra között.

Akiket kevésbé vonz a víz, vagy inkább pörgősebb programot keresnek, azok kéthetente latin táncesteken vehetnek részt a tó partján. Az esteken oktatást is tartanak kezdők, valamint haladók számára is. 

A bérléssel, programokkal és minden egyébbel kapcsolatos további információk a csónakázótó hivatalos oldalán érhetők el. 

Címkék