Keresés EN

Látnivalók és kultúra

Kertmozival, dizájnvásárral és táncelőadással jön a Róth Miksa Emlékház nyári programsorozata

Július 13. és augusztus 24. között, csütörtökönként jelentkezik a Chill Garden kortárs művészeti eseménysorozat a múzeum kertjében.

A nyári eseménysorozatot már harmadik alkalommal rendezik meg a Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény kertjében, ezúttal a Budapest Kertmozi, a K11 Labor és a Hernád Ház segítségével.

A program gerincét a szabadtéri filmvetítések adják, például a Műanyag égbolt, a Rossz versek és a Külön falka című film is vászonra kerül, ráadásul a vetítések mellett az alkotások rendezőivel is lesznek beszélgetések.

A programkínálatot színesíti majd egy magyar termelői és dizájnvásár, a Deli & Design is, melyet követően tárlatvezetést is tartanak a múzeum állandó kiállításaiban, sőt egy tematikus vetítés is lesz a Gondnok Projekt és a Fortepan közreműködésével.

Az építészet iránt érdeklődők számára a Papíron Budapest című szakmai beszélgetéssel kedveskednek a szervezők, de a Willany Leó improvizációs táncelőadását is érdemes lesz megnézni. A részletes program és minden további információ a Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény hivatalos weboldalán érhető el.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Oscar-nap a Művészben

Március 11-én 96. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Nincs is jobb hangolódó program a gálára, mint a március 10-ei Oscar-nap a Művészben, amikor 13 órától estig jelölt filmeket nézhetünk meg.

Neked ajánlott

A