Keresés EN

Ez is érdekelheti

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Gasztró Éjszakai élet

Kraft sörök, karibi rumok és szaftos burgerek a város felett – Megnyílt a TETØ by Mad Scientist

A Mad Scientist sörfőzde régóta nem csupán a kraft sörökről szól, Budapest egyre több helyén találkozhatunk állandó helyeikkel, melyek különbözőek ugyan, a Mad Scientist életérzést azonban valamennyi ugyanúgy átadja. Erre számíthatunk legújabb egységük esetén, a TETØ by Mad Scientistnél is.

A Madhouse, a Mad Garden Buda és a Mad Kert után most a Westend tetőteraszán nyílt meg a főzde új egysége, ahol 14 sörcsapon folynak a legnagyobb kedvencek, mint például a Liquid Cocaine dupla IPA vagy a Tokyo Lemonade yuzus belga búzasör, de bizonyára az újdonságok is helyet kapnak majd.

Persze a TETØ-n azokra is gondolnak, akik valamilyen más ital mellett lazítanának, így különböző rumok és ginek közül is lehet választani, míg a borkínálatba például a Kristinus Borbirtok és a Weingut Wassmann tételei is bekerültek. A kávékedvelők igényeit a Bányai farm különleges főzetei elégíthetik ki.

Ha megéheznénk, a Mad Kertből és a város különböző rendezvényeiről már ismerős Baans Burger szaftos hamburgerei jelenthetnek megoldást, ahol természetesen a házi készítésű húspogácsák mellett vegetáriánus opciók is megtalálhatók. Valamennyi burgerüket saját készítésű bucival és szósszal kínálják.

És hogy kinek szól végülis a TETØ? Bárkinek, aki egy befogadó közegben szeretné jól érezni magát a barátaival, megnézné a naplementét, pihenne pár órát egy hosszú nap után, vagy szimplán csak inna egy jó sört, esetleg kávét.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró Szponzorált

Új étlap, különleges koktélok az ARAZ Étteremben, és egy mesés szecessziós kávézó a galérián

A közel 15 éves ARAZ Étteremben beszélgettünk Barka Áron séffel, kipróbáltuk a kedvenceket, a mesés kávézó pedig visszarepített az időben.

Gasztró Szabadidő

Vendégségben a Walter Rózsi-villában

A Walter Rózsi-villa egy híres operaénekesnő otthonaként, egykor nagyszabású fogadások és díszes összejövetelek impozáns helyszíne lehetett. Március 9-én, a primadonna egykori villájában ismét a vendéglátásé lesz a főszerep: az Onyx Alkotói Közösség tagjai a meghívottak három tematikus programra.

Gasztró

25. Országos Étterem Hét

A jubileumi, 25. alkalmat ünnepelve tavasszal a szokásosnál hosszabb ideig várja majd a vendégeket az Országos Étterem Hét rendezvény. Március 7. és 24. között országszerte 177 étterem várja a vendégeket, akiknek figyelméért fix, rendkívül előnyös árú, válogatott menüsorokkal, izgalmas fogásokkal és alapanyagokkal versengenek a helyszínek és a séfek. A Top kategória 5900 Ft-tól, a Prémium kategória 7900 Ft-tól, az Exkluzív kategória 9900 Ft-tól kínál 3 fogásos menüsorokat.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Neked ajánlott

A