Keresés EN

Szabadidő

Ilyen volt az I. MOL Campus Öbölúszás – Képgaléria

Június 24-én rendezték meg az első MOL Campus Öbölúszást a Lágymányosi-öbölben, a Kopaszi-gát és a BudaPart ölelésében, melyen több mint 1300 amatőr úszó vett részt. Fotósunk, Major Kata is ott volt a helyszínen, a képeiből készült galériát alább nézhetitek meg.

A legidősebb induló egy 86 éves budapesti hölgy volt, de rajthoz állt Cseh László olimpiai ezüstérmes, többszörös világ- és Európa-bajnok úszó is. Az úszók négy távon, 500, 1500, 3000 és 4500 méteren tehették próbára magukat.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Szabadidő

Dolgozó anyává válni: visszatérés a munka világába

A szülési szabadság utáni visszatérés a munka világába óriási változást jelent, így minél közelebb érünk a visszatérés időpontjához, úgy sokasodnak az aggodalmaink az új életszakasszal kapcsolatban. Milyen változások történnek, mikor megérkezik a dolgozó anya szerepe az életünkbe? Milyen kihívásokra számíthatunk ebben az időszakban? Miként tudunk tudatosan felkészülni a visszatérésre?

Szabadidő

Séta az egykori óbudai téglagyárak területén

Az óbudai téglagyárak múltjától az emlékezés jelenéig című séta során végigjárjuk a bécsi úti téglagyárak területének egy részét, hallhatunk a téglagyárak történetéről, társadalmi kontextusukról és a második világháborúban betöltött szerepükről, valamint szó lesz a Porajmos emlékezetéről, annak kortárs módjairól és lehetőségeiről is.

Neked ajánlott

A