Keresés EN

Gasztró

Ismét fél áron ehetünk csokifagyit a csokifagyi napja alkalmából

A kezdeményezés az Egyesült Államokból indult, idehaza pedig második alkalommal tartják meg a Szeretem a csokit blog vezényletével.

A csokifagyi napjára június 7-ét jelölték ki, ezen a napon országszerte fél áron lesz kapható a csokoládé fagylalt a csatlakozó fagyizókban, melyek között több budapesti egység is akad. A teljes, folyamatosan bővülő listát ide kattintva érhetitek el. Bővebb infókért a Facebook-eseményt is érdemes visszaigazolni.

Az idehaza második alkalommal megrendezett nap mellett a Cukrász Ipartestület is nagyobb figyelmet szentel idén a csokifagyinak, hiszen az Év Fagylaltja versenyen külön kategóriát kapnak majd a legjobb csokoládés finomságok. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Lost in Balagan with Elysian

Március 6-án a Balagan és Elysian együttműködését követhetjük és kóstolhatjuk végig. A zero waste égisze alatt megszervezett esemény a konyhán „leeső” alapanyagokra épül. Szabó Máté és az Elysian csapata az előző napokban szárít, fermentál, kóstol, hogy a nagy napon, este hét órától átvegyék az irányítást a pultban. Az összetevők között szerepel például füge, gorgonzola, cukkini és kesudió, úgyhogy biztosan különleges ízvilágú koktélokra számíthatunk.

Gasztró

Egy hónapon keresztül most a Deák téri Bamba Marhában is kipróbálhatjuk a smash burgereket

Pop-up smash burger hónap a Bamba Marhánál – a Deák téri egységben megkóstolhatjuk, hogyan kódolták Jancsa Janiék a legújabb burgertrendet.

Neked ajánlott

A