Keresés EN

shopping

Itt találod meg összegyűjtve a szedd magad-helyeket, ha olcsóbban szeretnél gyümölcshöz, zöldséghez jutni

A szedd magad akciók országszerte népszerűek: nyomott áron vehetsz zöldséget, gyümölcsöt és virágot, mindössze neked kell leszedned, annyit, amennyire szükséged van.

A szeddlemagad.hu oldal azért indult, hogy az egész országból egybegyűjtse, hol tudunk friss gyümölcsöt, zöldséget és virágot szedni, mindig pont azt, aminek idénye van. Megyékre osztva szerepel az oldalon az összes lehetőség, tételesen felsorolva, hogy mit lehet szedni, és ott a cím meg a kapcsolattartó neve és telefonszáma, sőt van, ahol az e-mail-címe is. Hiánypótló oldal, amióta értesültünk a létezéséről, azt böngésszük, elvégre ki ne akarna olcsón vitamindús, finom zöldséghez és gyümölcshöz jutni, nem beszélve a szép, színes virágokról, az a kis befektetett munka pedig, amivel jár, meg sem kottyan, pláne hogy felfoghatjuk testmozgásnak is, ráadásul jó levegőn. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró Shopping Szponzorált

Konyhakiállítás 2024

A Papp László Budapest Sportarénában idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását. A március 1. és 3. között megvalósuló eseményen több mint 100 kiállító vesz részt, és közel 8000 négyzetméteren várják majd az építkezőket, a konyhafelújítókat és a sütés-főzés szerelmeseit, hogy megismerkedhessenek a hazai és nemzetközi újdonságokkal. A kiállítók standjainak kínálata mellett a szervezők számos programmal készülnek, továbbá különleges kedvezmények és egy nagy értékű nyereményjáték is várnak bennünket a 14. alkalommal megrendezett Konyhakiállításon.

Shopping

Fekete piac a Pikszisben

Még mielőtt beköszönt a sokunk által várva várt tavasz, a szemhunyorgató napsütéssel, a rengeteg összezavaró illattal és színnel, ünnepeljük még kicsit a szürkét, a sötétet, a feketét! Piaccá alakítják a Pikszis tereit és meghívnak 13 magyar designert és művészt a kedvencekből, akik a legsötétebb oldalukat és alkotásaikat mutatják meg nekünk. Az emeleten társasjátékozni lesz lehetőségünk, a falakon pedig az aktuális Off the Skin kiállítás erősíti a fekete vizuált.

Neked ajánlott

A