A Mentés Másként Alapítvány és a StyleMentor - Rita Somoskői közös Jótékonysági gardróbvásárt szerveznek, hogy a rászoruló, hajléktalanságban vagy nélkülözésben élő nők életébe némi színt vigyenek.

A Jótékonysági gardróbvásárra május 19-én pénteken kerül sor 14 óra és 20 óra között, a helyszíne pedig a VII. kerületi Király utcában található K11 Művészeti és Kulturális Központ showroomja lesz. A vásár koncepciója az, hogy attól még, hogy egy nő hajléktalan, hátrányos helyzetű, nélkülözésben él, benne is megvan a vágy arra, hogy tartással és méltósággal megmutassa országnak-világnak, hogy nő. Egy nehéz helyzetben lévő nő is szinte ösztönösen szeretné megélni a nőiességét. Erre a tényre szeretne a Jótékonysági gardróbvásár rávilágítani. 

A Jótékonysági gardróbvásáron márkás ruhadarabokat lehet majd vásárolni, természetesen rendkívül kedvező árakon, és az akcióhoz csatlakozott több neves hazai tervező, divatmárka (Süel, Inventino, Plié) és híresség (többek között Horváth Lili, Szamosi Zsófia színésznők, Korn Anita vlogger, Mádai Vivien műsorvezető), akik ruhákat és kiegészítőket ajánlottak fel az esemény számára. A vásáron befolyt összeg természetesen jótékony célra megy, egyenesen a Mentés MáskéntAlapítványhoz. 

A pénzből hajléktalan nők megszépülését és átalakulását támogatják majd fodrásszal, kozmetikussal, manikűrössel, fogorvossal és nőgyógyásszal. 

A pénzből hajléktalan nők megszépülését és átalakulását támogatják majd fodrásszal, kozmetikussal, manikűrössel, fogorvossal és nőgyógyásszal. 

Címkék