Keresés EN

Shopping Hírek

Jótékonysági gardróbvásárt rendeznek a hajléktalanságban élő nők megsegítésére

A Mentés Másként Alapítvány és a StyleMentor - Rita Somoskői közös Jótékonysági gardróbvásárt szerveznek, hogy a rászoruló, hajléktalanságban vagy nélkülözésben élő nők életébe némi színt vigyenek.

A Jótékonysági gardróbvásárra május 19-én pénteken kerül sor 14 óra és 20 óra között, a helyszíne pedig a VII. kerületi Király utcában található K11 Művészeti és Kulturális Központ showroomja lesz. A vásár koncepciója az, hogy attól még, hogy egy nő hajléktalan, hátrányos helyzetű, nélkülözésben él, benne is megvan a vágy arra, hogy tartással és méltósággal megmutassa országnak-világnak, hogy nő. Egy nehéz helyzetben lévő nő is szinte ösztönösen szeretné megélni a nőiességét. Erre a tényre szeretne a Jótékonysági gardróbvásár rávilágítani. 

A Jótékonysági gardróbvásáron márkás ruhadarabokat lehet majd vásárolni, természetesen rendkívül kedvező árakon, és az akcióhoz csatlakozott több neves hazai tervező, divatmárka (Süel, Inventino, Plié) és híresség (többek között Horváth Lili, Szamosi Zsófia színésznők, Korn Anita vlogger, Mádai Vivien műsorvezető), akik ruhákat és kiegészítőket ajánlottak fel az esemény számára. A vásáron befolyt összeg természetesen jótékony célra megy, egyenesen a Mentés MáskéntAlapítványhoz. 

A pénzből hajléktalan nők megszépülését és átalakulását támogatják majd fodrásszal, kozmetikussal, manikűrössel, fogorvossal és nőgyógyásszal. 

A pénzből hajléktalan nők megszépülését és átalakulását támogatják majd fodrásszal, kozmetikussal, manikűrössel, fogorvossal és nőgyógyásszal. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

Nőnapi tulipánvásár a Normafán

Március 8. és 10. között virágba borul a Normafa Síház Étterem, és a tavasz hírnökével, tulipánnal telik meg a helyiség nőnap alkalmából. Lesznek 10 és 20 szálból álló csokrok, a hétvége zárásaként pedig vasárnap egy tavaszköszöntő brunchra kerül sor.

Shopping

NOS Nőnapi garázsvásár

Ismét kinyitják a NOS csodagarázsát március 8. és 10. között, a Hunyadi János utca 22. szám alatt. Kincsek között válogathatunk, és a tematika természetesen nőnapi lesz, ami csomó csajos cuccot jelent, és persze a szokásos, széles választékot.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

Neked ajánlott

A