Az új kisfilm főszereplői az atlétika magyar és nemzetközi sztárjai, valamint a helyszín, azaz Budapest és a vadonatúj Nemzeti Atlétikai Központ.

Elkészült a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság hivatalos image filmje, amelynek a főszereplői az atlétika magyar és nemzetközi sztárjai, valamint a helyszín, azaz Budapest és a vadonatúj Nemzeti Atlétikai Központ. Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye az atlétikai világbajnokság, amelyet 2023. augusztus 19. és 27. között rendeznek a fővárosban.

Már több mint 70 országból, köztük Új-Zélandról, Japánból és Chiléből, azaz a világ túloldaláról is vásároltak jegyeket a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra – közölte a szervezőbizottság. A szurkolók többsége európai, a rangsor élén természetesen a magyar nézők állnak, utánuk pedig legtöbben a környező országokból érkeznek majd Magyarország történetének legnagyobb sporteseményére. A külföldi országok közül a listát az Egyesült Királyság vezeti, a második pedig az Egyesült Államok.

A cikk szakmai partnere a 2023-as Budapesti Atlétikai Világbajnokság.

Címkék