Fél áron vehet jegyeket és bérleteket a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra mindenki, aki belép a Hősök tere szurkolói klubba és részt vesz a hétköznapi hős eseménysorozat bármely versenyén, vagy teljesíti valamelyik egyéni kihívást.

2023 a mozgás éve! Azt szeretnénk, ha az atlétikai világbajnokság nem csak azokról a szuperhősökről szólna, akik versenypályán feszegetik az emberi teljesítőképesség határait és világrekordokat döntenek, hanem azokról a hétköznapi hősökről is, akik rendszeresen mozognak, vagy akár épp a vb hatására kezdenek el sportolni, például futni. Az ő találkozásuk lesz az a csoda, amit mindenkinek látni kell 2023 augusztusában az atlétikai világbajnokságon” – mondta Németh Balázs, a világbajnokságot szervező Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója.

Regisztrálni a hetkoznapihos.hu weboldalon lehet, ahol egyúttal minden információ megtalálható a programban szereplő eseményekről. Bárki csatlakozhat a klubhoz és minden egyes verseny, vagy egyéni kihívás teljesítése után 4 jegyet, vagy bérletet vásárolhat 50 százalékos kedvezménnyel a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra. Minden egyes teljesítés után újabb kedvezményes vásárlási lehetőség nyílik, így érdemes akár több versenyre is benevezni. Akár már 3 kilométer lefutásával meg lehet szerezni a kedvezményt.

A 2023-as atlétikai világbajnokság Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye lesz. 2023 augusztus 19. és 27. között több mint 200 országból 2000 atléta versenyez majd a vadonatúj Nemzeti Atlétikai Központban és a maratoni és gyalogló versenyek belvárosi helyszínein. 

A cikk szakmai partnere a 2023-as Budapesti Atlétikai Világbajnokság.

Címkék