Az AERON letisztultságáról ismert divatmárka már nemcsak ruháin viseli az „A” védjegyet, azaz a márka kezdőbetűjéből született, ékszerszerű meghatározó részletet, hanem március 28-án debütált első ékszerkollekcióján is megjelenik.

Áron Eszter, a márka alapító kreatívigazgatója több szezonon átívelő következetességgel, változatos módon használta már a márka kezdőbetűjéből formált “A” motívumot. Ennek köszönhetően az absztrakt “A” betűt formáló gombok, szegecsek és övcsatok, mára a márka meghatározó szimbólumaivá váltak és olyan hírességek viselték, mint a Szex és New York színésznője, Kristin Davis.
 
A márka életében új fejezet kezdődött, mégpedig az “A” motívum egy kapszulaékszer-kollekció formájában született újjá, közvetlenül válaszolva az AERON közönségének növekvő keresletére és igényére: az “A” motívumot nem csak a ruháikon, de ékszerként is viselni szeretnék.

Az időtálló 14 karátos arannyal, valamint ezüsttel bevont fülbevalók és nyakláncok bronz és acél alapon készülnek, ötvözve a márka fenntarthatóságba vetett hitét a szimbólummal, ami mára egybeforrt azzal a visszafogott luxussal, amit az AERON jelent. Érdekesség, hogy Eszter nem csak vezetőként, hanem anyaként is jelen van a márka mindennapjaiban, a kapszulakollekcióban helyet kapó 3 ékszertípust viccesen a 3 „gyerekéről” nevezte el: a négyéves kislányáról, Roniról, valamint a két tacskó kutyájáról, az ötéves Dragomirról, és a rangidős, tizenkét éves Mokkáról.

Címkék