Március 27. és április 22. között új helyekkel és új élményekkel várják az érdeklődőket a frissen beköltöző vállalkozók a VII. kerületben, illetve a régi kedvencek is különleges programokkal készülnek.

A fesztivál idejére az újra funkciót nyert ingatlanok megtelnek élettel, szőnyegekkel, pizzákkal és közösségi programokkal, a szervezők reményei szerint pedig ez a fesztivált követően is így marad és a próbaidőszakon túl is otthonra lelnek a vállalkozók Erzsébetvárosban.

A kihasználatlan üzlethelyiségekbe szakmai zsűri választotta ki azt a nyolc vállalkozót, akik üzletileg felkészültnek bizonyultak a feladatra, hogy megnyithassák saját helyiségüket. A kiválasztottak mentorprogramon vettek részt, a beköltözéshez felújították a helyiségeket, valamint saját tevékenységükhöz és arculatukhoz illően rendezték be azokat. 

Az április 22-ig tartó fesztiválon nem csupán az új vállalkozók (Berber Budapest, Madre Pizza, KristofLab stb.) várnak minket kiállítással, finom falatokkal, közösségépítő vagy alkotóprogramokkal, hanem a kerület régebb óta működő üzlethelyiségei is (KRUZ Bike, Mintamókus Szövöde, Bethlen Téri Színház stb.). Összesen 14 programpontot találunk szerte a VII. kerületben, valamint három tematikus városi sétán is jobban megismerhetjük Erzsébetváros építészeti, történeti és kulturális titkait a Kortárs Építészeti Központ vezetésével. A Nyitva! Fesztivál térképét alább böngészhetitek! 

A teljes programkínálat elérhető a fesztivál honlapján, illetve a KÉK Tudástár oldalán lapozható formátumban is, vagy a programpontokra kihelyezett programfüzetekben. További tartalmak, ajánlók a Nyitva! Fesztivál hivatalos Facebook- és Instagram-oldalán, ahol rendszeres programajánlók mellett friss híreket olvashatnak az érdeklődők.

Címkék