Unod a sablonos Valentin-napi vacsorákat, és egy igazán felejthetetlen élménnyel lepnéd meg a párodat? Akkor vedd az irányt a főváros egyik legvagányabb ötcsillagos szállodájának (Hard Rock Hotel Budapest) Sessions étterme felé. A Sessionsben a különleges fogások mellett frissítő koktélok és széles gin-tonik-kínálat vár rátok. Valentin-napon pedig az élő zene sem hiányozhat a gasztrokaland mellől.

Tavaly mi is ellátogattunk Budapest legújabb ötcsillagos szállodájába, a Hard Rock Hotel Budapestbe, ahol minden a zene, a laza hangulat, a játékosság és a vagány enteriőr körül forog. John Lennon noteszével, Michael Jackson kalapjával, Prince, Elton John, Nicki Minaj és Beyoncé féltve őrzött ruháival, cipőivel és sok más zenetörténeti relikviával találkozhatunk itt. A lobbytól a liftig zene itatja át a tereket, mindenhol más és más dallam szól. Már csak emiatt is élmény ellátogatni a hotelbe, de a napot a Sessions étterem, a hotel kozmopolita bisztrója fogja megkoronázni.

„A Hard Rock Hotel Budapest magas rezgésszámon vibrál, és hamar megfeledkezünk róla, hogy a Nagymező utcából léptünk be hozzájuk. Lehetnénk akár a Los Angeles-i Rodeo Drive-on vagy a londoni Camdenben is. Bródy János bőrdzsekije, Szikora Róbert gitárja és Horváth Charlie kongája azonban emlékeztet rá, hogy a pesti Broadway a helyszín” – írtuk, miután személyesen is ellátogattunk a hotelbe.

„A Hard Rock Hotel Budapest magas rezgésszámon vibrál, és hamar megfeledkezünk róla, hogy a Nagymező utcából léptünk be hozzájuk. Lehetnénk akár a Los Angeles-i Rodeo Drive-on vagy a londoni Camdenben is. Bródy János bőrdzsekije, Szikora Róbert gitárja és Horváth Charlie kongája azonban emlékeztet rá, hogy a pesti Broadway a helyszín” – írtuk, miután személyesen is ellátogattunk a hotelbe.

Valentin-nap? Csak lazán!

Ha szeretnétek egy kis csavart vinni a szokásos Valentin-napi ebédbe vagy vacsorába, akkor a Hard Rock Hotel Budapest Sessions éttermében biztosan nem fogtok csalódni. A zenei tematika itt is folytatódik, az enteriőrtől kezdve egészen a koktéllapig, ráadásul február 14-én a vacsorát élő zene kíséri majd. Ha igazán felejthetetlen élményt akartok, akkor akár egy éjszakát is eltölthettek a hotelben, melynek lakosztályaiban a tévéből vehettek gitárleckéket, és megszólaltathattok egy valódi Fender gitárt is, ezzel is garantálva az igazi Hard Rock-életérzést.

Ahol egymásra hangolódhattok

Sessions egy igazi kortárs bisztró Budapest szívében, ahol a látványkonyhában készülő fogások nemzetközi inspirációk nyomán haladnak, így megjelenik az ázsiai, a mexikói, a skandináv és az amerikai ízvilág, de a magyar klasszikusok sem merülnek feledésbe. A Sessions csapata Valentin-napra egy igazán friss és izgalmas menüsort állított össze, így az étlap böngészésével és a hosszas válogatással sem kell bajlódnotok. Arra tudtok koncentrálni, ami igazán fontos: egymásra. 

Ötcsillagos fogások és titkos desszert

A menüsor egy frissítő lazacgravlaxszal indít, a skandináv eredetű ételt egy igazán ikonikus gin-tonik-krémmel és uborkával bűvöli meg a csapat. A kaland mentás borsókrémlevessel folytatódik, mely kaviárral, fehér csokoládéval és fürjtojással lesz teljes, igazi ötcsillagos luxusízeket kapunk. A következő fogásnál a szűzpecsenye találkozik a kacsamellel, a grillezett körtével, az árpagyönggyel és a sárgarépával. Végül a gasztrofelfedezést a Sessions szupertitkos desszertjével zárhatjuk, amely kétféle ízben, valamint alkoholos és alkoholmentes változatban is választható.

Ha a koktélok mesélni tudnának...

Az ételek nemcsak az ízvilágban illenek a vagány rock n roll életérzéshez, de látványra is fenségesek, a pazar fogásokat pedig koktélok és gin-tonikok különleges választéka egészíti ki. A The Love Party, a Peach & Passion vagy a Touch of the Angel koktél egyenesen kihagyhatatlan Valentin-napon.

Azt mindenképp meg kell még említenünk, hogy a hotel és az étterem is kutyabarát, így ha még Valentin-napon sem szeretnétek négylábú kedvenceiteket magukra hagyni, akkor a Sessionsben ők is garantáltan jól fogják érezni magukat.

Az exkluzív Valentin-napi ajánlat mellett az à la carte étlapról is tudtok választani. A férőhelyek száma limitált ebéd- és vacsoraidőben egyaránt, ezért érdemes asztalt foglalni starservice@hrhbudapest.com e-mail-címen, a +36 1 472 5299-es telefonszámon vagy az OpenTable felületén. A Valentin-napi programról itt találtok további részleteket. 

Címkék