Október 10-én a IX. kerületi Tűzoltó utcában nyitja első fővárosi bringaszervizét, ráadásul közösségi szervizét a Magyar Kerékpáros Sportegyesület.

A kerékpárszervizt a Magyar Kerékpáros Sportegyesület Ferencváros önkormányzatával együttműködésben nyitja meg október 10-én. A hét minden napján nyitva tart (reggel 8-tól este 8-ig), és a különféle szolgáltatásokat térítésmentesen, azaz teljesen ingyenesen lehet majd igénybe venni. A helyszínen profi szakemberek megszerelik a bringádat, de te magad is megteheted, a szerszámokat biztosítják a számodra, és kérheted a bringaszerelők tanácsát vagy segítségét is. 

Ingyenesség ide vagy oda, természetesen támogathatjuk a szerviz működését. Lehetünk tagok a Magyar Kerékpáros Sportegyesületben, ebben az esetben éves (10 000 Ft) vagy féléves (6000 Ft) tagdíjjal támogathatjuk a szerviz működését. Ha így teszünk, cserébe a különféle kerékpáralkatrészekhez rendkívül kedvező áron juthatunk hozzá a szervizben. A megnyitóra október 10-én reggel 10 órakor kerül sor a Tűzoltó utca 23-ban, ahol maga a szerviz is található (két sarokra a Trafótól és az Élesztőtől).

Címkék