Június 17-én éjszaka megtelik élettel a Hősök tere és a Városliget, több ezer ember társaságában hódolhatunk a kedvenc sportjainknak vagy próbálhatunk ki új mozgásformákat a Mozgás Éjszakáján.

Legyen szó pörgős zumbáról vagy kiadós tekerésről a 100 spinning kerékpár egyikén a Hősök terén, netán gyalogtúráról a Néprajzi Múzeum új épületének tetejére vagy SUP-ozásról a Városligeti-tó ölelésében, az biztos, hogy különleges élményekben lesz részünk június 17-én, a Mozgás Éjszakáján.

A Geogo alkalmazást használva Ötpróba pontokat kaphatunk, de saját szórakozásunkra, az élvezet és a társaság kedvéért is részt vehetünk a városi túrán, ahol 5,62 km-t gyalogolhatunk, érintve a Néprajzi Múzeum hatalmas tetőkertjét. De próbára tehetjük magunkat rövid (3250 m), közép (6540 m) vagy hosszútávú (10 300 m) futóversenyeken is. Ha jobban kedveljük a lendületesebb sportokat, akkor válasszuk a kerékpározást, ahol összesen 18 km-t tekerhetünk, vagy húzzunk görkorcsolyát és suhanjunk 10 km-t az éjszakai Budapest díszletei között. Az Ötpróba pontok itt sem maradnak el, amennyiben teljesítésünket igazoljuk a GeoGo alkalmazással.

Ha ez mind nem lenne elég, a szervezők még legalább 17-féle mozgásformával készültek (például latin táncok, tollaslabda, fitnesz, jóga, harcművészetek, teqball, sakk, stb.), melyet este 9 és hajnali 4 óra között szabadon és ingyenesen űzhetünk, miközben élvezzük a Mozgás Éjszakája fesztiválhangulatát.

A részletes programról a Mozgás Éjszakája Facebook-eseményénél vagy weboldalán találtok információkat.

Címkék