budapest

szerkesztés

Ilyen volt Budapest 2022-ben Bódis Krisztián fotóival elmesélve

Szerzők

  • We Love Budapest

2022. 12. 29. 11:18

42 erős streetfotó Bódis Krisztián fotóstól, amelyek szinte eléneklik nekünk azt a hangulatot, amilyen évünk volt: nyári hempergés a parkban, hangulatos naplementék, bérház ablakában könyöklő szomszéd, turistáktól hemzsegő Tóth Árpád sétány, a városligeti hőlégballon már messziről látszó, élénk csíkjai, rakpartmegnyitás, fesztiválozás.

A mindennapjaink jelennek meg ezeken a képeken. De láthatjuk az eső és a napsütés, a magány és a társaság, az energikusság és az enerváltság kontrasztját is ezeken a csodás életképeken.

„Igyekeztem úgy összeválogatni a fotókat, hogy a street fotók és a különleges nézőpontok mellett némileg szerepet kapjanak az idei év újdonságai is. A fotókon szembeköszön a városligeti hőlégballon, a Magyar Zene Háza, a Pénzmúzeum aranyvonatja, az új Néprajzi Múzeum, a LEGO-s megálló vagy a decemberben eltávolított régi Astoria felirat is” – meséli nekünk Krisztián.

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode