A Kálvin térnél találunk egy kirakatot tele Star Wars-sisakokkal, ami mögött meglepő módon egy többszintes kiállítás rejlik: az országban egyedülálló, magángyűjteményen alapuló, interaktív tárlat nyílt a Kecskeméti utcában.

Aki a Kecskeméti utca környékén szokott sétálni, lehet, hogy találkozott már a Star Wars világából ismerős autentikus sisakokkal, az egyik kirakatot ugyanis ezek díszítik. Azt viszont kevesen tudják, hogy az ajtó mögött a filmbeli helyszínek elevenednek meg, több szinten is.

A Travelling Galaxy egy magángyűjteményen alapuló, interaktív kiállítás, ami sok száz autentikus, a filmekből is ismerős makettet, működő droidokat, modellt és életnagyságú bábut mutat be – elsősorban a Star Wars-trilógia eredeti részeiből. Az izgalmas küldetés Leia hercegnő űrhajójából indul, és körülbelül egyórányi kalandon keresztül tudjuk bejárni a kiállítást

A tervek szerint ebben a formában 2023. március végéig tudjuk megnézni a gyűjteményt, ugyanis időről időre új tárgyak kerülnek kiállításra. A tárlatot minden korosztálynak ajánlják.

További részletek és jegyárak itt találhatók

Címkék