A Vörösmarty téri karácsonyi vásár megosztó mivolta ellenére is a téli Budapest egyik legnépszerűbb attrakciója, melyben és a St. Andrea Wine&Skybar jóvoltából december 2-ától már hat emelet magasból is gyönyörködhetünk, a belváros panorámájával egyetemben.

A téliesített tetőteraszt persze nem csupán a kilátás miatt érdemes meglátogatni, hiszen különleges téli ajánlatokkal is várja a vendégeket a St. Andrea Wine&Skybar csapata. Egészen január 15-ig elérhetőek a forró koktélok, de a St. Andrea saját boraiból, titkos recept alapján készülő forralt bor is igen csalogató.

Baby It’s Cold Outside koktél a nevéhez méltó, klasszikus karácsonyi ízvilággal kényeztet minket, főszerepben a citrom, a cukor és a narancs, az önmagában is ünnepi jellegű almabrandy, a V.S.O.P. Calvados, míg a Holly Jolly rumalapú koktél téli estéket idéző, fahéjas ízvilágába egy kis lime csempész fanyar izgalmat. 

A már említettek mellett a Budapest Blues forró koktél alapja a Zwack Unicum Riserva, mentával és vaníliával, míg a Balkan Spirit koktél kökénypálinkával, tejszínnel és cukorral tesz a forró percekért, mindent bevetve, amit mi itt Közép-Európában a könnyed ünnepi hangolódásról gondolunk.

Látogatás előtt mindenképpen érdemes asztalt is foglalni a St. Andrea Wine&Skybarba, ezt ezen a linken tehetitek meg.

Címkék