A folyton nyüzsgő Ráday utca nemcsak a beülős helyek központja, ahol jókat ehetünk és ihatunk, de itt a kulturális feltöltődés is garantált. November 4. és 6. között rendezik meg az első Ráday Utcai Színházi Találkozót, ahol az utca színházainak saját előadásai mellett rengeteg képzőművészeti, irodalmi és zenei esemény, workshopok és művészeti foglalkozások meg persze vendégfellépők várják a látogatókat.

November első hétvégéjén rendezik meg a Ráday Utcai Színházi Találkozót (RUSZT), ahol az Itt és Most Társulat, a Kettőspont, a MáSzínház, a Pinceszínház, a Stúdió K Színház és a VerShaker Youtube-csatorna előadásait nézhetitek meg, de november 4. és 6. között képzőművészeti, irodalmi és zenei események, valamint művészeti foglalkozások is ellepik a Ráday utcát. A rendezvény eredetileg 2019-ben indult (Startfeszt néven), de a szervezők továbbgondolták az egészet, és az Itt és Most Társulat mellett működő alkotóhelyeket is bevonták a programsorozatba, ahol amellett, hogy bemutatják a fővárosi független színházi szakmát, színházi találkozóhelyként a párbeszédnek is helyet adnak alkotók és résztvevők között. 

A fesztivál három napján 5 színház 6 helyszínen több mint 30 programmal, 20 színházi előadással, workshopokkal, kiállításokkal és koncertekkel várja a látogatókat. A színházi előadásokon kívül a programok ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek. További infók itt.

Címkék