Szponzorált / shopping

szerkesztés

Belvárosi borbélybirodalom – Kipróbáltuk a Black Sheep Barbert, és milyen jól tettük!

Szerzők

  • Támogatott szerkesztőségi tartalom

2022. 11. 23. 12:40

Az utóbbi években egyre jobban hódít a szakállviselés, legyen szó a vagány borostákról vagy a hanyag eleganciájú dús szakállalkról, de sok férfi teszi le a voksát az ápolt bajusz és a gondosan karbantartott frizura mellett is. Budapesten pedig van egy igazi borbélynagyhatalom, a Black Sheep Barber, ahol nemcsak a szakállunkat, a bajuszunkat és a frizuránkat igazítják fazonra a profi szakemberek, de kezünkben egy pohár tüzes whiskey-vel vagy jéghideg sörrel igazi közösségi élményben lehet részünk. Érkezzünk a három budapesti szalon bármelyikébe a barátnőnkkel, az anyukánkkal, a házikedvencünkkel vagy éppen egyedül, a Black Sheepnél garantáltan jól fogunk szórakozni, miközben hozzáértő kezek varázsolnak belőlünk új embert. Elmentünk, leteszteltük, és elégedetten távoztunk.

Vagány kényelem és igényes szakértelem

A Black Sheep Barber szalonjaiba három helyen futhatunk bele a belváros legfrekventáltabb részein, a Deák Ferenc tér és az Astoria között a Károly körúton találjuk az egyik üzletet, a másik kettőt pedig az Erzsébet körúton egymás mellett, így bárhol is legyünk a belvárosban, a Black Sheep bármely üzéletét könnyedén útba ejthetjük.

A három helyen összesen 52 borbély dolgozik felváltva, 29 szék várja, hogy beleüljünk egy hajvágásra vagy szakálligazításra, és heti több mint 3000 vendéget szolgálnak ki.

Fotó: Koncz Márton - We Love Budapest

A Black Sheep Barber első szalonja 2017-ben nyílt meg Farkas István és Veress Tamás közös vállalkozásaként, a két gyerekkori jóbarát külföldi tapasztalatai alapján. És valóban, a Black Sheepbe belépve olyan, mintha egy skót lord nappaliját keresztezték volna egy angliai whiskey pubbal. Az utcafronti és a hátsó sarokban hatalmas és kényelmes bőrkanapékon várakozhatunk, az enteriőrt a sok fa és a meleg színek teszik hívogatóvá, a falakat szaxofonok, gitárok és hangulatos képek díszítik, és míg a sorunkra várunk whiskey-t, sört, kávét vagy üdítőt kortyolgathatunk, mely természetesen benne van a hajvágás vagy szakálligazítás árában.

Fotó: Koncz Márton - We Love Budapest

Fotó: Koncz Márton - We Love Budapest

A Black Sheepnél profi szakemberek varázsolnak belőlünk új embert, az összes borbély és férfifodrász magasan képzett, de akár mesterborbélyok és seniorok székébe is ülhetünk, akik már több mint öt éve dolgoznak a cégnél. Van, aki jobban szereti ha női kezek foglalkoznak a hajával vagy szakállával, a Black Sheepnél természetesen női fodrászokhoz is foglalhatunk.

A borbélyok nemcsak szuper jófejek, de maximálisan odafigyelnek ránk, és olyan szakmai kiválóságokkal is találkozhatunk, akik nemzetközi versenyeken bizonyították tehetségüket.

Fotó: Koncz Márton - We Love Budapest

Foglalás pillanatok alatt

Amikor belépünk a Black Sheep Károly körúti üzletébe, nemcsak a vagány enteriőr látványa és a kellemes zene adja meg az alaphangulatot, de a recepció kedves fogadtatásának is rögtön adtunk egy piros pontot. Megérkezésünk előtt a weboldalon keresztül pillanatok alatt le tudtuk adni a foglalásunkat, miközben azt is kiválaszthattuk kinek a székébe ülnénk szívesen. A foglalási oldalon fotók és rövid leírások segítenek kiválasztani a hozzánk stílusban és személyiségben leginkább passzoló szakembert. 

Fotó: Koncz Márton - We Love Budapest

Fotó: Koncz Márton - We Love Budapest

Olyan egyedülálló opciók közül is válogathatunk, mint például az apa-fia hajvágás, hiszen a borbélyszalon a férfiasság temploma, hol máshol tölthetné el kellmesebben az időt ez a páros? 

De benevezhetünk a Kreatív hajvágásra is, ahol a legvadabb ötletünket is megvalósítják, de mi leginkább a Barber Treatmentet ajánljuk, amit ki is próbáltunk. Átéltük a nagybetűs Barber Shop életérzést, levágták a hajunkat, kaptunk egy forró törölközős borotválást, természetesen borotvakéssel, miközben a legkiválóbb termékekkel végezték el az utolsó simításokat. Ajánljuk első randik, nagy találkozások, fontos megbeszélések előtt, ahol szeretnék lenyűgözni partnereinket.

Fotó: Koncz Márton - We Love Budapest

A közösség az első

A Black Sheepnél a maximális professzionalizmus mellett a közösség az első, a szalonok nem véletlenül kaptak hívogató dizájnt, ha nem foglalunk, akkor is öröm betérni hozzájuk, míg várakozunk egy szabad székre, könnyen el tudjuk ütni az időt. Egy italt vagy kávét kortyolgatva szóba elegyedhetünk a borbélyokkal, de ide nyugodtan elhozhatjuk barátnőnket, feleségünket vagy az anyukánkat hiszen innen – más barber shopokkal ellentétben – nincsenek kitiltva a lányok, sőt kutyát, macskát, papagájt vagy más házi kedvencet is becsempészhetünk, a borbélyok csak örülni fognak a nem mindennapi társaságnak. 

Fotó: Koncz Márton - We Love Budapest

A zimankóban jólesik felmelegedni a barátságos szalonban, de a jó idő beköszöntével a Black Sheep előtti teraszon is lazíthatunk. Igazi közösségi élmény, főleg ha rátalálunk a kedvenc barberünkre, akivel igazi bizalmi viszonyt alakíthatunk ki.

Fotó: Koncz Márton - We Love Budapest

Tökéletes ajándék férfi rokonainknak, ismerőseinknek

Közeleg a karácsony, de legyen szó szülinapról vagy évfordulóról sokan gondban vannak, hogy mit ajándékozzanak férfi ismerőseiknek, rokonaiknak. Mi megtaláltuk a tökéletes megoldást, a Black Sheepnél számos ajándékutalvány közül válogathatunk. 

Fotó: Koncz Márton - We Love Budapest

Fotó: Koncz Márton - We Love Budapest

Befizethetjük szeretteinket a Master Barber Treatmentre, adhatunk Apa-fia hajvágást, de a Prémium szakállápolás is tökéletes ajándék lehet.

A webshopban ráadásul a legmagasabb minőségű szakáll és hajápolási termékek közül válogathatunk, nekünk az utazó szett és a karácsonyi ajándékcsomagok a kedvenceink, melynek garantáltan feldobnák a könyv-alkohol-kütyü ajándékok szokásos triumvirátusát.

Foglalj időpontot egy kattintással!


A Black Sheep Barber szuper 
online foglalási rendszerének köszönhetően percek alatt lefoglalhatjuk időpontunkat, de érdemes a webshopban is nézelődni.

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Ha tetszenek a cikkben szereplő fotók, és szívesen megvásárolnád őket – vagy akár csak egyet – nagy felbontásban, ide írj egy e-mailt: sales@welovebudapest.com. (A fotók kizárólagos tulajdonosa a We Love Budapest Kft.)

Hasonló tartalmak

Admin mode