Aki már az elejétől kezdve követi a DAIGE márka életútját, az megfigyelhette, hogyan jutott el oda, ahova. Idén pedig első alkalommal léphetett fel a jubileumi, 10. Budapest Central European Fashion Week kifutójára. És ezzel nem zárult le a sikersztori, köszönhetően Tóth Melindának, a márka elhivatott alapítójának, hiszen újabb kapuk nyíltak meg előtte: már nemcsak itthon, hanem New Yorkban is kaphatók izgalmas, intellektualitást sugalló ruhái!

Az utóbbi időben nincs olyan színtér Budapesten, ahol ne jelenne meg a DAIGE márka neve – legyen az pop-up vásár, jótékonykodás vagy divatbemutató –, ami annak is köszönhető, hogy Tóth Melindának, a márka alapítójának kemény munkája, kreativitása és újításra való törekvése kollekcióról kollekcióra megfigyelhető.

A DAIGE ruhái ma már New Yorkban is fellelhetők, a Wolf & Badger nevű üzletben. Nagy lépés ez egy kis márkának, amely egyre magasabbra tör, és ha szeretjük a márkát, és van is egy-két darabunk a gardróbban, akkor pláne melegségérzéssel tölthet el minket, hogy valahol valaki épp egy DAIGE-t visel egy olyan kozmopolita város, mint New York utcáin.

Címkék