Bréking / éjszakai élet

szerkesztés

Hongkong neonfényei és feszes ritmusok – Nyit a belváros legújabb klubhelyszíne, a Club Badhanna

Szerzők

  • We Love Budapest

2022. 11. 18. 14:46

A Badhanna november 19-től klubként is működik, és a jövőben elektronikus zenei bulikkal is színesíti a főváros éjszakai életét.

Budapest gasztronómiai térképe nemrég újabb izgalmas helyszínnel, a Hercegprímás utcában található Badhannával bővült, ami fúziós ázsiai konyhájával, Hongkong sikátorait és bárjait idéző belsőépítészeti megoldásaival hamar meghódította a gasztronómiai izgalmakra, egyedi atmoszférára nyitott közönség szívét. A Badhanna november 19-től klubként is működik, és a jövőben elektronikus zenei bulikkal is színesíti a főváros éjszakai életét.

Fotó: Badhanna

A Hercegprímás utcai helyszín egykor is bulihely volt, most novembertől újra meghódítja az éjszakát is, élén Blattival, alias Blatt Imi programszervezővel és Dj-vel, a budapesti klubélet egyik jól ismert club managerével, aki korábban olyan ikonikus helyek zenei felelőse volt, mint az Úri Muri és a Secret Room. 

Fotó: Badhanna

„A novemberben induló bulik fő zenei gerince a dögösebb, dinamikusabb tech funk, disco tech, jazzy & groovy house lesz, a szélsőségektől tartózkodva, de a mainstremet hangsúlyosan kerülve. A célunk egy olyan hiánypótló, huszonöt pluszos korosztályt megcélzó klub és közösség felépítése, ami az egész estés élményekre épül: izgalmas ázsiai vacsorával kezdődik egyedi fűszeres koktélokkal kísérve, majd reggelig tartó bulivá alakul, amivel egy komplex élményt kapnak a vendégek.”

Fotó: Medgyesi Milán - We Love Budapest

A november 19-i „The Start” nyitóeseményen a korábbi Trafik-rezidens Devenyi D., illetve Blatti lesznek a fellépők. A nyitóesemény linkjét itt találjátok.

Hasonló tartalmak

Admin mode