Október 22-én – most szombaton – tizenhárom zenekar koncertezik a Tompa utcában. Az eseményen a részvétel ingyenes.

Második alkalommal szervez utcazene-fesztivált a Paletta Budapest, aminek részeként zenél majd többek között Dánielfy Gergő és zenekara, az év fiatal jazz-zenésze, Sárközi Dina, Havai Gábor, a The Microwaves, Szaffi, Szirtes Adél és Macskin Dávid, a ¡Szia Anya!, de a fellépők között fiatal jazz-zenészt, gyermekkori barátságból alakult duót, atmoszférateremtő alternatív indie pop triót is találhatnak az érdeklődők. Az estét Henri Gonzo, a Fran Palermo énekes-dalszerzőjének akusztikus koncertje zárja.

Az utcazene-fesztivál helyszínei a Tompa utca vendéglátóhelyei, a San Ramon Caffee, a Pancs Budapest, a Tompa17 Könyv & Kávé, a Paletta Budapest és a Crafty Bar erre az alkalomra összenyitott, közös terasza, valamint a B-terv Kávézó, Étterem lesznek. A vendéglátóhelyek az esemény alkalmából speciális menüvel készülnek, forralt borra, street foodra és szezonális ételekre biztosan számíthatnak az érdeklődők.

A közönség szavazatai alapján 2022 legjobb utcazenekara 150 000 forintot, a második helyezett 100 000 forintot, harmadik pedig 50 000 forintot vihet haza, az esemény médiapartnere, Lángoló pedig különdíjjal jutalmaz egy kiválasztott formációt.

Címkék