Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Ez is érdekelheti

Gasztró

Egy hónapon keresztül most a Deák téri Bamba Marhában is kipróbálhatjuk a smash burgereket

Pop-up smash burger hónap a Bamba Marhánál – a Deák téri egységben megkóstolhatjuk, hogyan kódolták Jancsa Janiék a legújabb burgertrendet.

Gasztró

Budapest leghangulatosabb kávézói – Heti képgaléria (25. rész)

Rengeteg szuper kávézót találunk a fővárosban, de törzshelyeinkké általában azok válnak, ahol a forró italok mellett a hangulatra is nagy figyelmet fordítanak. A kávéért megyünk be, de a jól eltalált enteriőr miatt érezzük magunkat annyira otthonosan, hogy legközelebb is visszatérjünk.

Összegyűjtöttünk nektek néhány emlékezetes helyet, ahol zölden burjánzó növények, egyedi bútorok vagy épp a plafonig magasodó könyvespolcok között üldögélhettek. Vannak köztük bohémek és elegánsabbak, kuckós kis zugok és tágasabb terek, szóval minden kávéfanatikus megtalálhatja a legújabb kedvencét.

Arch & Beans

Orient Café Budapest

The Pot (Bezárt)

Rengeteg RomKafé

Szatyor Bár és Galéria

Hadik

Három Szerb Kávéház

BÉLA

Kelet Kávézó és Galéria

Magvető Café

Lemmïng

MITZI

Móka Kávézó

breadpit

Fekete

Horizont

Goosebumps Coffee Lab

Cookie Beacon

Espresso Embassy

Fanka

Aranypinty

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Lost in Balagan with Elysian

Március 6-án a Balagan és Elysian együttműködését követhetjük és kóstolhatjuk végig. A zero waste égisze alatt megszervezett esemény a konyhán „leeső” alapanyagokra épül. Szabó Máté és az Elysian csapata az előző napokban szárít, fermentál, kóstol, hogy a nagy napon, este hét órától átvegyék az irányítást a pultban. Az összetevők között szerepel például füge, gorgonzola, cukkini és kesudió, úgyhogy biztosan különleges ízvilágú koktélokra számíthatunk.

Gasztró Szponzorált

Új étlap, különleges koktélok az ARAZ Étteremben, és egy mesés szecessziós kávézó a galérián

A közel 15 éves ARAZ Étteremben beszélgettünk Barka Áron séffel, kipróbáltuk a kedvenceket, a mesés kávézó pedig visszarepített az időben.

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Neked ajánlott

A