A Sixfeet Dogwear és a SAPI Jewelry új kollekciójának főszerepében a fák királynője, a tölgyfa áll. Találunk a felszerelések között kutyanyakörvet és -bilétát, a gazdiknak pedig ékszereket és ruhákat.

Sixfeet Dogwear és a SAPI Jewelry új kollekciójának főszerepében a tölgyfa áll. A két tervező, Saci és Sapi elkötelezett rajongója a természetnek, gyakran járnak együtt kirándulni. A nyakörvek mintáit a közös túrákon készült fotók ihlették. A kollekciót egy tölgyfalevél formájú kutyabiléta teszi teljessé, melynek a hátsó oldala gravírozható. 

A gondos tervezésnek és a magas minőségű alapanyagoknak köszönhetően megbízható, hosszú élettartamú kutyafelszereléseket hoztak létre. 

A gazdikra is gondolva, tartoznak még a kollekcióhoz hímzett biopamut felsők, baseballsapkák és nemesfém ékszerek.

A Sixfeettől megszokott biztonságos és praktikus nyakörvek mintáit közös túrázásaik során készült fotókból alkották meg, a kollekcióhoz pedig Sapi stílusához passzoló rézbilétát készítettek, ami makk-kupacsok és tölgylevelek lenyomataiból készült ezüst ékszerekkel egészül ki. És hogy tetőtől talpig az erdő színeibe öltözhessünk, tartozik a kollekcióhoz egy makkos mintával hímzett felső és sapka is.

A kollekció darabjai hamarosan megvásárolhatók lesznek a sixfeetdogwear.com és a sapijewelry.com oldalakon, július 30-án, szombaton pedig a SAPI Studióban egy kollekcióbemutató pop-up eseményt tartanak.

Címkék