Közel 30 újabb fellépővel lett teljes az idén július 14. és 16. között debütáló Reflektor zenei programja.

A korábban már bejelentett Temples, Son Lux, Squid, Porridge Radio, Mother’s Cake, Weval, Floex, Seafret, A.A. Williams és Whispering Sons mellé csatlakozott most nemzetközi részről többek között George Evelyn aka Nightmares On WaxOscar JeromeMoses BoydJoel CulpepperAlina PashTenderlonious, a Crows, a Super Besse, valamint a Musspell is.

A friss adagban a hazai felhozatal Hundred Sins, a Samurai Drive, a Mayberian Sanskülotts, Laiho, a Nasip Kısmet, a Deep Glaze, a HocusponyCaptain Average nevével bővült, de fellép Solére, Kristoaf, az Agavoid, a Paperdeer, a Sophie M, míg az éjszakai órákban a mïus, Galactic Jackson és Bernáthy live szettje segítenek elmerülni az elektronika világában, a Moonbase Patel Disco, DJ Gandharva & Von Yodi és az Obroni pedig a pozitív rezgések felé kormányoznak minket.  

A Reflektort az az Éles sarok mellett, az Örs vezér tértől egy lépésre, Fehérdűlőn rendezik meg egy elhagyatott kamionmosó területén, amely villamossal és éjszakai buszokkal is könnyen elérhető. Az elővételes bérleteket csütörtök (május 19.) éjfélig lehet beszerezni, a napijegyek pedig péntektől (május 20.) lesznek elérhetőek. Jegyvásárlás és minden további információ elérhető a fesztivál honlapján.

Címkék