shopping

szerkesztés

Magyar tervezők gyűjteménye egy helyen – Már 70 hazai márka közül választhatunk az MDDÜ online boltjában

Szerzők

  • Nagy Zsófia

2021. 07. 22. 14:03

Hetven hazai márkával vár bennünket a Magyar Divat & Design Ügynökség Budapest Select Concept Store nevű webshopja. Az online üzletben divat, lakberendezés és szépségápolás témakörben olyan márkák közül választhatunk, mint az Abodi, a PELSO Swimwear ruhái, a MOHA Design és a Vandor Studio dizájntárgyai vagy a Soins szépségápolási termékei.

A shop eredetileg fizikai formában, rendes üzletként került volna kialakításra, de a járvány miatti lezárásokra reagálva nem a későbbi nyitás, hanem az online megjelenés mellett döntöttek. Az ügynökség elsősorban a márkák digitális terhein enyhít ezzel a megoldással, így az online értékesítési lehetőségekkel nem rendelkező tervezők számára plusz anyagi befektetés nélkül is új lehetőségek nyílnak az eladásra, a széles kínálatnak köszönhetően pedig mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelő darabokat.
 
Így jött létre ez a folyamatosan bővülő platform, amely a márkáknak új, digitális lehetőségeket kínál, nekünk, felhasználóknak pedig abban segít, hogy egyben lássuk a hazai tervezők legújabb munkáit. Bátran lapozgassunk, nézelődjünk a webshopban!

Hasonló tartalmak

Admin mode