Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Bréking / szabadidő

szerkesztés

Elő a korcsolyával! – Jégpályává alakítják a Budapest Park táncterét

Szerzők

  • We Love Budapest

2021. 11. 16. 9:58

Szuper hírünk van azoknak, akik télen hiányolták a főváros egyik kedvenc szabadtéri koncerthelyszínét, a Budapest Parkot, ugyanis december 3-tól a korcsolyázás és a téli hangulat szerelmeseié lesz a nagy tánctér: több mint 1200 négyzetméteres jégpálya nyílik.

Ha azon gondolkoztatok, hova menjetek korcsolyázni télen, amikor nem fagynak be a tavak és soknak találjátok a Műjégpálya tömegét, akkor jó hírünk van: december 3-tól a Budapest Parkban is hódolhattok a korcsolyázásnak és a téli hangulatnak. A koncertek és az ugrálás helyét most egy 1200 négyzetméteres jégpálya veszi át, ahol a hét minden napján korizhattok, pihenésképp pedig megkóstolhatjátok a Budapest Park új, a hűvös időhöz illeszkedő étel- és italkínálatát. 

A helyszínen lehetőségetek lesz átöltözni, korcsolyát bérelni és éleztetni. Aki pedig a kisgyerekét is magával vinné, annak jó hír, hogy a gyerekeknek egy külön pályaszakasszal készülnek a szervezők, hogy mindenki biztonságosan suhanhasson a jégen. További infót itt olvashattok.

Hasonló tartalmak

Admin mode